hu.news
1439

Befogadás: A meleg propagandista pap lett

Szeminarista korában Alexander Balzanella támogatta a homoszexuális bűnt a közösségi médiában, ideértve a pride felvonulásokat, queer eseményeket, meleg éjszakai klubokat és homoszexuális …More
Szeminarista korában Alexander Balzanella támogatta a homoszexuális bűnt a közösségi médiában, ideértve a pride felvonulásokat, queer eseményeket, meleg éjszakai klubokat és homoszexuális álházasságokat.
Szeptember 19-én pappá szentelték a londoni Westminster székesegyházban. A CatholicTruthBlog.com 2018 novembere óta számolt be Balzarella melegpárti elkötelezettségéről anélkül, hogy közzétette volna a nevét. Tájékoztatták a felelősöket, de soha nem kapott választ.
Csak 2020 júliusában fedezte fel a CatholicTruthBlog.com Balzanella nevét. "Természetesen a homoszexuális papok vagy azok, akik támogatják a "meleg kultúrát", már sehol sem számítanak hírnek, ezeket nyilvánvalóan a hierarchia és a laikusok is örömmel fogadják" - írta a blog.
Vincent Nichols, Westminster bíborosa a homoszexuális bűn híve. Ezt a „Soho misék” melegpropaganda népszerűsítésével mutatta meg.
Kép: Alexander Balzanella, © Mazur/cbcew.org.uk, CC BY-NC-SA, #newsAmidyjkjux
lowoa shares this
23
1002. „Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják őket állítani. Ha megvallanak Engem, kiközösítik őket. Ha a tévtanítást választják, elkárhoznak.
Drága Jézusom, Örök Főpapunk! Kérlek, add meg papjaidnak az állhatatosság kegyelmét, hogy megvalljanak Téged az emberek előtt. Hűségesen kitartsanak Melletted mindhalálig. Soha ne cseréljék fel az Evangéliumot, amelyért …More
1002. „Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják őket állítani. Ha megvallanak Engem, kiközösítik őket. Ha a tévtanítást választják, elkárhoznak.

Drága Jézusom, Örök Főpapunk! Kérlek, add meg papjaidnak az állhatatosság kegyelmét, hogy megvalljanak Téged az emberek előtt. Hűségesen kitartsanak Melletted mindhalálig. Soha ne cseréljék fel az Evangéliumot, amelyért Te Szent Véredet ontottad, az embereknek való megfeleléssel.
Mindig csak Téged lássanak a keresztfán! Soha ne mozduljanak el kereszted alól! Legyenek olyanok, mint a hűséges tanítvány, Szent János apostol, aki kitartott Melletted egészen a végsőkig. Ezért tudtad rábízni Legszentebb Édesanyádat.

Kérlek, Jézusom, add kegyelmedet papjaidnak, hogy az életszentséget válasszák, és szentek legyenek mindörökké. Ámen.
(MJ20190615)


Rózsafüzér a jó papokért

A közönséges rózsafüzéren imádkozható.
Az Üdvözlégyekben a Jézus szó után az alábbi kéréseket illesztjük be:

1. tized: Halálfélelmed érdemei által adj nekünk buzgó papokat.

2. tized: Megostorozásod fájdalmai által küldj nekünk tiszta életű papokat.

3. tized: Tövissel való megkoronáztatásod által gúny tárgya lettél: küldj nekünk alázatos lelkű, engedelmes papokat.

4. tized: Keserves keresztutad által küldj nekünk türelmes és állhatatos papokat.
5. tized: Borzalmas kereszthalálod által küldj nekünk önzetlen és szentéletű papokat.