Gloria.tv Needs Your Help - An Urgent Appeal
FATIMA SZÁZ
7531
Talán végre megteszik...
magyarkurir.hu

Ukrán püspökök kérik: Ferenc pápa ajánlja fel Ukrajnát és Oroszországot Mária Szeplőtelen Szívének

Szentatya! A népünket ért mérhetetlen fájdalmak és szörnyű megpróbáltatások ezen óráiban mi, az …
Bazsó-Dombi Attila
1. A Szűzanya kérése Oroszországra vonatkozik, nem + valamelyik előzmény nélküli, szabadkőműves diktátorok által összetákolt szovjet utódállam!
2. Kinek van hatalma "az összes püspökkel egységben" feltételt elrendelni, amit azok teljesítenének is?!
3. Van-e érvényes pápa, és ha igen, kicsoda? Az égiek csak attól fogadhatják el érvényesnek a felajánlást!
Kapisztrán
Az Ukrán püspökök ördögűzést kellene végezzenek, mégpedig célzottan, és nem Oroszország ellen, hanem a sátán födi egyháza, a szabadkőművesség ördögi rituáléiknak megtörésére, szétzúzására, valamint minden tevékenységük és tervük összeomlásáért, alázza meg Isten hatalma gőgjüket a Szeplőtelen Szűzanya közbenjárására! Vakok, de nemcsak ők, hanem a mieink is! Veress Andrásnak nem tűnik …More
Az Ukrán püspökök ördögűzést kellene végezzenek, mégpedig célzottan, és nem Oroszország ellen, hanem a sátán födi egyháza, a szabadkőművesség ördögi rituáléiknak megtörésére, szétzúzására, valamint minden tevékenységük és tervük összeomlásáért, alázza meg Isten hatalma gőgjüket a Szeplőtelen Szűzanya közbenjárására! Vakok, de nemcsak ők, hanem a mieink is! Veress Andrásnak nem tűnik fel, hogy miért vették ki az új misekönyvekből a SZEPLŐTELEN szót? Mert addig nem tudnak belépni, amíg OTT VAN! Nem, mert maga is "vörös"! Ők, az átkozottak mindennel tisztában vannak! Mert amiben elakadnak, odamennek "főnökükhöz", és azonnal "célzottan" pontos eligazítást kapnak! Azzal is, hogy egy mondatban a szavak sorrendje is számít! BOR és víz, felcserélve VÍZ és bor, már az EMBER kerül isten élé, aki mögött már a sátán rejtőzik! Megfeledkeznek a jelentéséről! Ezáltal az éles lőszert, vaktöltényre lecserélik, és kiröhögik "Krisztus katonáját"! Erről panaszkodott Amorht atya, de ki értette meg, hogy miről van szó? A címekre és doktorátusokra áhítozó papjaink? Ez ez már javában zajlik, nálunk is már katolikus énekeink egyes részeit kicserélték, ahol pontos utalás van a szövegében! Mindezt a "kántorok továbbképzésének" keretében, "észrevétlenül"! Ők, a kántorok ezt hogy vegyék észre, ha még a papjaik is "szundikálnak" e téren! Mert őket a "re-kollekciók" alkalmával megfosszák még attól a kevéstől is, amivel rendelkeztek! Évekkel ezelőtt elkezdődött a "szárazföldi vadállat" - EGYHÁZI SZABADKŐMŰVESSÉG KONKOLYHINTÉSE! És ennek ellenére, vereséget szenvednek, mégpedig CSÚFOSAN!!!
Kapisztrán
A legnagyobb probléma a pápával kapcsolatos, mivel az igazi pápa továbbra is XVI. Benedek, tehát a felajánlást Őszentségének kellene megtennie, de már valóban "eső után köpönyeg"! Rossz fa jó gyümölcsöt nem terem, Bergoglio ténykedésével kapcsolatosan! Egyébként döbbenettel tapasztaltam épp máma, hogy mennyire elő van készítve a hamis egyházi egység!
Atosz80
állítólag fel lesz ajánlva de akkor már sajnos késő lesz és szerintem már közel vagyunk a későhöz
FATIMA SZÁZ
charisma
Már eddig is megtehette volna...
Vajon Fehéroroszországot miért hagyták ki ebből?...