Gloria.tv And Coronavirus: Huge Amount Of Traffic, Standstill in Donations
Clicks688
hu.news
2

Kézfertőtlenítő szentelt víz helyett

Egy kép készült az egyesült államokbeli Saint Louis érsekség kápolnájában, ahol nincs szentelt víz, helyette kézfertőtlenítő van.

A hívők habozás nélkül használták. Nem volt szentelt víz.

Az ez utáni mise tele volt hibákkal, pl. olyan utasítást kaptak a hívők, hogy végig maradjanak ülve.

Az érsekség vezetője a 75 éves Robert Carlson érsek, aki Raymond Burke érsek utódja lett 2008-ban.

#newsTljomoescm

Miserere_nobis
Arról is mondott nekik egy példabeszédet, hogy szüntelen kell imádkozni és nem szabad belefáradni. Így szólt: Az egyik városban volt egy bíró, aki Istentől nem félt és embertől nem tartott. Volt abban a városban egy özvegyasszony is, aki elment hozzá és kérte: Szolgáltass nekem igazságot ellenfelemmel szemben! Az egy ideig nem volt rá hajlandó. Azután mégis így szólt magában: ‘Bár Istentől nem …More
Arról is mondott nekik egy példabeszédet, hogy szüntelen kell imádkozni és nem szabad belefáradni. Így szólt: Az egyik városban volt egy bíró, aki Istentől nem félt és embertől nem tartott. Volt abban a városban egy özvegyasszony is, aki elment hozzá és kérte: Szolgáltass nekem igazságot ellenfelemmel szemben! Az egy ideig nem volt rá hajlandó. Azután mégis így szólt magában: ‘Bár Istentől nem félek, és embertől nem tartok, mégis mivel terhemre van ez az özvegyasszony, igazságot szolgáltatok neki, nehogy végül is idejöjjön és arcul üssön.’ Azután így szólt az Úr: Hallottátok, mit mond az igazságtalan bíró? Hát Isten nem szolgáltat-e igazságot választottainak, akik éjjel-nappal hozzá kiáltanak? Vajon megvárakoztatja őket? Mondom nektek: hamarosan igazságot szolgáltat nekik. De amikor eljön az Emberfia, vajon talál-e hitet a földön?
charisma
a szenteltvíz szentelmény. A kézfertőtlenítő nem helyettesíti azt.
Sőt, degradálja.