02:11
Ivan Tomas
178
"Uitspraak Hooggerechtshof: Covid-vaccins zijn geen vaccins". Bijna niemand merkte op dat Robert F. Kennedy Jr. de zaak tegen alle farmaceutische lobbyisten won. Covide vaccins zijn geen vaccins. In …More
"Uitspraak Hooggerechtshof: Covid-vaccins zijn geen vaccins".

Bijna niemand merkte op dat Robert F. Kennedy Jr. de zaak tegen alle farmaceutische lobbyisten won. Covide vaccins zijn geen vaccins. In zijn arrest bevestigt het Hooggerechtshof dat de door Covid mRNA-gen-therapieën veroorzaakte schade onherstelbaar is. Aangezien het Hooggerechtshof het hoogste gerechtshof in de Verenigde Staten is, is er geen beroep meer mogelijk en zijn de beroepsmogelijkheden uitgeput. Robert F. Kennedy benadrukte in een eerste verklaring dat dit een succes was dat alleen mogelijk was dankzij de internationale samenwerking van een groot aantal juristen en wetenschappers.

Natuurlijk opent deze uitspraak internationaal iets, vooral hier in Zwitserland zou deze uitspraak golven moeten maken, omdat Zwitserland hier een bijzondere positie inneemt met zijn federale grondwet. Ten eerste staat de Code van Neurenberg in de grondwet met artikel 118b, en is het misbruik van genetische manipulatie bij mensen in Zwitserland verboden, volgens artikel 119 van de federale grondwet. Dit wordt aangevuld door artikel 230bis van het Wetboek van Strafrecht, ... De daders kunnen dus tot 10 jaar gevangenisstraf krijgen.

Deze uitspraak zou echter ook de rest van de wereld wakker moeten schudden, want de Code van Neurenberg heeft internationale geldigheid en is ook opgenomen in artikel 7 van het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten. In geval van strafrechtelijke vervolging moet in de verklaring worden verwezen naar het thalidomideschandaal om het belang van deze beschuldiging extra te benadrukken. De politiek staat dus een hete herfst te wachten. Men moet ook weten dat de Duitse advocaat Dr. Rainer Füllmich en verder meer dan 100 Duitse advocaten aan deze processen hebben deelgenomen.

New York Supreme Court reinstates all employees fired for being unvaccinated, orders backpay

Geen media praat erover, noch in Zwitserland, noch in Europa.
Helaas duurt het even voordat dat weer gebeurt.

Dus stuur de beslissing door naar uw familieleden, vrienden & kennissen."
Pieter Leijten
Kletskoek