hu.news
390

A X. Pius vezetője összekeveri a jogot a bűnnel

Az egyik [hamis] indok, amiért a X. Pius Társaság nem ellenzi a koronavírus elleni "vakcinákat", az a heterogén oltásellenes szövetség - magyarázta az elöljáró, Pagliarani atya egy december 11-i előadásában (FSSPX.news, január 5.).

Ebben a szövetségben katolikusok és minden politikai spektrumhoz tartozó emberek jelen vannak, beleértve anarchistákat és ökológusokat is. Pagliarani szerint ezek az emberek "az egyéni szabadság, az emberi méltóság, az emberi jogok nevében" ellenzik a vakcinát.

Ezt a "testemmel azt teszek, amit akarok" jelszóra redukálja, és egyenlőségjelet tesz "a méhem az enyém" abortusz melletti kiállással, így megkülönböztetés nélkül hasonlít össze egy emberi jogot egy bűncselekménnyel, mintha a gyerekek örökre az anyjuk méhének részei lennének.

Az oltáskritikusok ugyanazokat az elveket követik, mint az emberi jogokért vagy a szabadságért harcolók. Pagliarani szerint: "ismét megtaláljuk az Új Rend ugyanazon elveit, amelyeket 300 évvel ezelőtt az emberi jogok, az emberi méltóság nevében kezdtek el".

Ezek a következtetések képtelenségek. A vakcinákkal kapcsolatos kritika nem szlogenekről szól, hanem a "vakcinák" erkölcsösségének, biztonságosságának és hatékonyságának megkérdőjelezéséről. Továbbá, a Nürnbergi Kódex - az emberkísérletekre vonatkozó kutatási etikai elvek - megállapítja azt a közhelyet, hogy az orvosi kísérletekhez feltétlenül szükséges a személyes beleegyezés.

A gloria.tv számos papot ismer a testületből, akik részt vesznek vagy részt kívánnak venni az oltóanyag ellen megfogalmazott kritikában.

#newsRadjmhdsex

04:50