Clicks695

Stoffán György: Böjte atya flashmobja Csíkszeredában… az elszakított magyarok érzései 2021-ben

Erdélyi sajtóhírek szerint Böjte Csabát, a dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítóját a csíksomlyói búcsú alkalmával beoltják a csíkszeredai kórházban. Így válik teljessé az a ma már rendezvénnyé alacsonyodott csíksomlyói búcsú, amely egykor minden támogatás és színlap, reklámfelület nélkül a magyarság közös nagy ünnepe volt… ma már a támogatók logóját kitették a reklámoldalakra, mintegy falusi „fest” hirdetését.

A Sátán dolgozik és munkájának eredménye bizony alaposan utolérte egykor keresztény nemzetünket is. Persze, lehet, hogy én vagyok a kelleténél jobban érzékeny a keresztény értékeket illetően, hiszen nem tudom és nem is akarom megérteni azt a módszert és azt a katolikus hozzáállást, amit most, a csíksomlyói búcsú alkalmával tanúsít mind az erdélyi ferences rend, mind az érsekség, mind a magyar diplomácia.

Olyan érzésem van, mintha valami belterjes társaság magának csinálna egy ünnepnapot, és a kisujját sem mozdítja azokért, akik valóban a nemzeti kegyhelyre, a csíksomlyói Segítő Szűz Máriához akarnának menni keresztény-keresztyénként keresztény felekezeti különbség nélkül, egy csodálatos nemzeti találkozóra.

Fennhangon hirdetjük, hogy keresztény állam vagyunk, hogy a keresztény értékeket védjük, de egyetlen lépést sem teszünk azért, hogy ez a lelkekben is megerősödjék, hogy ne távolodjon a magyar a kereszténységtől, az egyháztól, hanem az állami előírásokat szentebbnek tartják, mint a Bibliát, a legalapvetőbb hitbéli elvárásoknak, igényeknek sem óhajt eleget tenni sem az egyház, sem az állam. Sőt!

A nemzetközi zsarolás érdekében a már a betegségen átesett és Magyarországon kikezelt Böjte páter is a nagy cirkusz egyik szószólójává lesz a búcsú napját. Nem Mária oltalmába ajánlja magát és a nemzetet, hanem a Pfizerébe… Nagy csinn-bumm cirkusszal beoltatja magát a csíkszeredai kórházban.

A teljes írás a forrás-oldalon:
stoffangyorgy.blogspot.com/…21/05/bojte-atya-flashmobja-csikszeredaban-az.html
Bazsó-Dombi Attila
Istennek hála: Alacsony volt az érdeklődés a csíksomlyói oltásmaraton iránt

szekelyhon.ro/…lt-az-erdeklodes-a-csikszeredai-oltasmaraton-irant)
Beati pauperes spiritu
Most már nyilvánosan is lehet tudni, hogy milyen lelkületű a genetikai oltás feltalálója, de Isten szabad akaratot adott.
Bazsó-Dombi Attila
Éspedig milyen lelkületű?
pmt-a
É milyen genetikai oltás? Mert az mRNS alapú nem az!
Bazsó-Dombi Attila
@pmt-a
Ezt már letárgyaltuk régebben és nem ez a bejegyzés témája!
Beati pauperes spiritu
Besúgó volt... ill. az ügynöklistán szerepel.
Bazsó-Dombi Attila
Mármint kicsoda?
Beati pauperes spiritu
Karikó Katalin...
Bazsó-Dombi Attila
Ja. Állítólag zsarolással szipkázták be. Azonban nem ő a Covid ál-oltás "feltalálója
Beati pauperes spiritu
Nocsak... én úgy tudtam. Ki találta ki?
Bazsó-Dombi Attila
@Beati pauperes spiritu
A beszervezésről: magyarnemzet.hu/…in-tovabbra-is-hos-marad-mindenki-szamara-9839585/
Nem maga a Covid ál-oltás, hanem az abban alkalmazott hatásmechanizmus a "feltalálás": A szabadalom tárgya az emberi sejtekben lévő messenger RNS (mRNS) módosított változatának megtervezése, majd a célba juttatására szolgáló rendszer kifejlesztése, amely kódolt fehérje termelését …More
@Beati pauperes spiritu
A beszervezésről: magyarnemzet.hu/…in-tovabbra-is-hos-marad-mindenki-szamara-9839585/
Nem maga a Covid ál-oltás, hanem az abban alkalmazott hatásmechanizmus a "feltalálás": A szabadalom tárgya az emberi sejtekben lévő messenger RNS (mRNS) módosított változatának megtervezése, majd a célba juttatására szolgáló rendszer kifejlesztése, amely kódolt fehérje termelését gerjeszti a szervezetben. Magyarul: az eljárási mechanizmus a szervezetet génmanipulációs beavatkozással újrakódolja bizonyos fehérje célirányos termelésére. arrabonus.hu/wp-content/2018/10/kk-interju.pdf
Beati pauperes spiritu
Tudja atya, ez lassan mind részletkérdés. A lényeg, hogy kitartsunk és összetartsunk.
Nemrég láttam egy videót ill. olvastam egy svájci kutatásról. Ha tudományosan is bebizonyítják, akkor nagyot fog szólni: az oltás maga egy biológiai fegyver...
Kitartás! Isten áldja!
Bazsó-Dombi Attila
Áldás és oltalom!
Jozsef Ferenc
Szomorú, de igaz...