GretaLilla
Ez így van! A jó Isten mentsen meg minket az ellenzéktől!
charisma
Ne legyenek illúzióink. Ugyanez várható, ha a jelenlegi ellenzék jut hatalomra - bármilyen felállásban.
Elena Kis
És mi várható ha marad ez a kormány???
charisma
@Elena Kis marad a jelenlegi limitált helyzet - Istennek hála
Sipos Balázs
A ne paráználkodj parancsa mellett van másik 9, ugyanilyen fontos pl. ez is: Ne lopj!
charisma
@Sipos Balázs és ez hogy kapcsolódik a meleg és gender kérdéskörhöz?
Sipos Balázs
Talán így: lehetek-e hiteles védelmezője az egyik isteni parancsolatnak, ha közben a másik parancsolatot súlyosan és folyamatosan megsértem?
charisma
köszönöm, ezzel teljes mértékben egyetértek - bár a cikk az angliai helyzetet taglalja.
Elena Kis
Hát én nem ezt a szeretném a limitált helyzetet. Csak nagy keresztény duma van. A tettek más mutatnak.
charisma
A limitált helyzet a gender és LMBT jelenlegi térnyerésére vonatkozik. Ha kormányváltás lesz, akkor ezek a dolgok brutálisan felgyorsulnak és maguk alá söpörnek mindent, a vallást (= kereszténység), a családot és a férfira-nőre vonatkozó összes fogalmat.
GretaLilla
Kedves Sipos Balázs! Majd akkor tudjuk csak meg mi vár ránk ha a kormányváltás bekövetkezik, amitől a jó Isten mentsen meg. Akkor már nincs visszaút. A lopással kapcsolatban pedig meg szeretném jegyezni, hogy ez után is lesz, a Fidesz előtt is volt, de nekünk attól sem jobb, sem rosszabb nem lesz. A keresztény érdekeket kell szem előtt tartani. Ha beindul a bevándorlás, az azonos neműekkel …More
Kedves Sipos Balázs! Majd akkor tudjuk csak meg mi vár ránk ha a kormányváltás bekövetkezik, amitől a jó Isten mentsen meg. Akkor már nincs visszaút. A lopással kapcsolatban pedig meg szeretném jegyezni, hogy ez után is lesz, a Fidesz előtt is volt, de nekünk attól sem jobb, sem rosszabb nem lesz. A keresztény érdekeket kell szem előtt tartani. Ha beindul a bevándorlás, az azonos neműekkel kapcsolatos törvények akkor későn rossz már nekünk!