Clicks469

Kiálltak Jurák Kata mellett a jobboldali újságírók – “Imádkozzunk, a sátán gyilkos üzemmódba kapcsolt”

Szivárvány Debrecen felett. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Több közéleti szereplő, jobboldali újságíró, televíziós szakember, neves publicista is kiállt kolléganőnk, Jurák Kata mellett, akire a balliberális média gyűlöletcunamit árasztott egy közösségi oldalára írt bejegyzés miatt. Nem maradhatott ki az indulatkeltésből Jakab Péter és Bősz Anett sem: a két ellenzéki politikus egészen odáig acsarkodott, míg a kommentelők kolléganőnk gyermekeit sem kímélve pocskondiázták őt. Minderről a Sajtóklubban Gajdics Ottó vezetésével Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László is részletesen beszélt.

A jobboldali, nemzeti érzelmű, keresztény, polgári közösség azonban szintén nem hagyta szó nélkül a minősíthetetlen támadást. Jeszenszky Zsolt a Pesti TV-ben tette helyre a liberálisokat és indokolta meg, miért ad igazat kolléganőnknek, majd Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője biztosította portálunk támogatásáról. A Mandinernek adott interjúban úgy fogalmazott: “amit láttunk, az a baloldali gyűlöletkeltés tipikus példája”. A karaktergyilkossági kísérletet nem hagyta szó nélkül többek mellett Bayer Zsolt, Bencsik András, Bencsik Gábor, Gajdics Ottó, Néző László, Szentesi Zöldi László, Pilhál György, Pilhál Tamás, Velkovics Vilmos, Bohár Dániel, Vésey Kovács László, Trombitás Kristóf, Kovács András, a 888.hu szerkesztősége, a Mindenszo.hu, a Hír TV munkatársai sem.

A Magyar Nemzetben Pilhál György publicisztikája mellett Kiss Gergely is felemelte hangját az értelmetlen gyűlölködés miatt, aminek köszönhetően Jurák Kata gyermekeit is nyíltan megfenyegették: volt, aki lánya megerőszakolását is belengette. Ez viszont már olyan minősíthetetlen cselekedet, ami mellett mégsem mehetünk el szó nélkül. Kiss Gergely a Magyar Nemzetben az “Imádkozzunk, a sátán gyilkos üzemmódba kapcsolt” írásában úgy fogalmaz:
Gyilkos üzemmódba kapcsolt a baloldal. De ez így nem pontosan igaz. A sátán kapcsolt gyilkos üzemmódba és idézhetetlen mondatokkal, családgyilkos fenyegetésekkel, az emberi méltóság teljes sárba tiprásával támadta meg újságíró kollégánkat, Jurák Katát. Jurák Kata mit írt a közösségi oldalára? Azt, hogy a szivárvány jelképét nem lehet kisajátítani az erkölcsi összeomlás oltárán, mert azt Isten tette az égre örömhírként. A bűnnek következménye van. Naná, hogy sokaknak nem tetszik. Kommentelők hada, az értékek nélkül vicsorgó baloldali pártok indítottak ez ellen támadást. Mondhatnánk, hogy személyes ügy, de nem az. Jurák Kata kiállt a Biblia mellett, a keresztény világ mellett. Egy olyan világ mellett, amely Európa és azon belül Magyarország gyökere. A szivárvány az égen van, de vannak, akik a szivárványt beássák a föld alá, és azt mondják: térdelj le! Isten előtt térdelünk le, nem a bűn előtt! Jurák Kata egy ember, Isten teremtette. A keresztény Magyarország megtartatása mellett harcol, harcolunk. Most minden elválik egymástól, imádkozzunk!
„És mindenki gyűlöl majd titeket az én nevemért, de aki mindvégig helytáll, az megtartatik.” (Mt 10, 22)
A Hír TV Sajtóklub című műsorában Gajdics Ottó vezetésével Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László üzent a Pesti TV lapszerkesztőjének, a Karc FM műsorvezetőjének: “Veled vagyunk, Kata!”, majd kivesézték mindazt a lejárató kampányt, ami az újságírónő ellen irányult.
A kolléganőnk melletti kiállásukról szóló, szerkesztőségünkhöz eljuttatott és/vagy a közösségi oldalakon megosztott bejegyzések pedig arról tanúskodnak, hogy a nemzeti oldal ismét egységes erőként képes megvédeni közösségük egyik tagját. Köszönet érte!

pestisracok.hu/…ok-imadkozzunk-a-satan-gyilkos-uzemmodba-kapcsolt/
GretaLilla
Sancte Míchaël Archángele, defénde nos in prǽlio, contra nequítiam et insídias diáboli esto præsídium: Imperet illi Deus, súpplices deprecámur, tuque, Princeps milítiæ cæléstis, sátanam aliósque spíritus malígnos, qui ad perditiónem animárum pervagántur in mundo, divína virtúte in inférnum detrúde. Amen.
GretaLilla
A sátán gyűlöli a latint!
GretaLilla
Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Amen.
Beati pauperes spiritu
Szolgáljon ez a gyalázat Isten nagyobb dicsőségére, hogy fény gyúljon a sötétségben és a vakok szemei megnyíljanak.
Jozsef Ferenc
“Veled vagyunk, Kata!”