hu.news
470

Ferenc pápa a világelit kódszavaival zúdította a nagyköveteket

Ferenc pápa az évente megrendezésre kerülő, az Apostoli Szentszék 180 nagykövetének adott beszédében Ferenc pápa támogatását fejezte ki a globalizmus iránt. Azt mondta, hogy reformálni kell a "…More
Ferenc pápa az évente megrendezésre kerülő, az Apostoli Szentszék 180 nagykövetének adott beszédében Ferenc pápa támogatását fejezte ki a globalizmus iránt.
Azt mondta, hogy reformálni kell a "többoldalú rendszert", az ENSZ-szel kezdve. Ferenc pápa "komoly problémának" nevezte a "globális felmelegedést", és "ökológiai megtérést" kért "közös otthonunk" érdekében.
A bántalmazási kamura utalva azt mondta, hogy a katolikus klérus "néhány tagja" komoly bűntényeket követett el tinédzserek "méltósága" ellen.
Ferenc pápa arról álmodik, hogy létezik egy "lehetséges és szükséges" világ, ahol nincsenek nukleáris fegyverek, valamint “Globális Oktatási Egyezségét” hirdette, melyet május 14-én írnak alá a Vatikánban.
Felhívta a figyelmet a "koszos változásra", melyen jelenleg is keresztül megyünk, és az oktatás "folyamatának" létrehozását követelte, valamint az "oktatási falvak" létrehozását.
#newsFzyxugepux