Clicks22
ro.news

Maica generală, „Oamenii mor din cauza vaccinului”

Maica Marilla Aw, mama generală a călugărițelor Tyburn din Londra - o congregație benedictină de Adoratori ai Inimii Sacre înființată în zece țări - avertizează asupra vaccinurilor Covid-19.

Maica care provine dintr-o familie de medici, este pro-vaccin și a trecut ea însăși printr-o infecție Covid, s-a adresat participanților la London Freedom March din 29 mai, spunându-le că sunt făcuți după chipul lui Dumnezeu și sunt născuți liberi: Nu-i lasăti să vă ia libertățile”. Aproape un milion de persoane au participat la eveniment, fapt care a fost ascuns de presa oligarhică.

Din ianuarie, Maicii Marilla i s-a cerut să se roage pentru 50 de persoane care au murit din cauza vaccinului, a declarat: „Sunt călugăriță de 28 de ani și toată viața mea nu mi s-a cerut niciodată să mă rog pentru cineva care a murit sau a fost rănit de un vaccin, cu excepția unei singure în 2015.”

În Anglia, Irlanda și alte țări surorile au fost informate despre victimele campaniei de vaccinare Covid. De fapt, li s-a cerut să se roage pentru mai multe persoane care au murit din cauza vaccinurilor decât din cauza virusului, a declarat ea pentru LifeSiteNews.com.

#newsJsxjkfukye