Clicks105
lowoa
1

1769. II. vatikáni zsinat és San Sebastian de Garabandal

Új adatok kerültek elő onnan (Pió atya levelezéséből) , ahol nem gondoltam volna, mindegyik munkatársam megtalálja a most 16 órakor bemutatott filmben. Szörnyű látni, hogy amire figyelmeztetve voltunk, még mindig kételkedünk benne. Annak idején hasonló helyzetben voltam La Salette-Fallevaux-szal, ha nem olvastam át 10-szer, mire megtaláltam ami segít a küldetésemben megerősíteni. Még annyit van egy chanson mindent elárul, csak hittel, Jézus Krisztus értünk ontott áldozatára kell tekinteni. A II. vatikáni zsinat jól kezdődött, de mikor a Garabandali üzenetek nyilvánosságra kerültek, akkor eldöntötték azt amire azt szoktuk mondani Ember tervez, Isten végez! S minél jobban támadják, annál jobban beigazolódik a szétválasztás.
lowoa
Köszönöm azokat az értesítéseket, amelyek utalnak egy sarkallatos eseményre, a Franco fasiszta diktatúrára, mely 1939-1975 között volt megismerhető, csak sokan valamit még most sem fognak fel, s ez a katalán kérdésnél leginkább meglátszódott, úgyhogy én arrafelé hajlok, amit megleltem Pió atya levelezésében, mert effelé megyünk, pedig milyen egyszerűen meg lehetne oldani a kérdést. Miért? Hogyan …More
Köszönöm azokat az értesítéseket, amelyek utalnak egy sarkallatos eseményre, a Franco fasiszta diktatúrára, mely 1939-1975 között volt megismerhető, csak sokan valamit még most sem fognak fel, s ez a katalán kérdésnél leginkább meglátszódott, úgyhogy én arrafelé hajlok, amit megleltem Pió atya levelezésében, mert effelé megyünk, pedig milyen egyszerűen meg lehetne oldani a kérdést. Miért? Hogyan ? Miként? Nagyon egyszerűen, totálisan el kellene utasítani a II. vatikáni zsinat rossz gyümölcseit, ami nemsokára úgyis meg fog történni, mivel egyre többen kezdenek felébredni. Hogyanról s mikéntről nemsokára úgyis értesülünk, bár nagyon sokan tagadják, mert még mindig abban reménykednek, hogy nem az ő idejükben fog megtörténni. Mert úgy gondolkodnak, hogy ami már porrá vált, abból nem kerülhet elő a valódi ember.