en.news
21.1K
Jan Joseph
De resultaten, producten van het Tweede Vaticaanse Concilie staan op instorten, Protestanten en Rooms Katholieken moesten in Nederland na het Tweede Vaticaanse Concilie samen in een nieuwe partij, het CDA. Het CDA is een partij zonder visie geworden en heeft 95% van haar kiezers verloren. De partij is voor abortus en heeft dus geen enkele relatie meer met de Rooms Katholieke gelovigen, sterker …More
De resultaten, producten van het Tweede Vaticaanse Concilie staan op instorten, Protestanten en Rooms Katholieken moesten in Nederland na het Tweede Vaticaanse Concilie samen in een nieuwe partij, het CDA. Het CDA is een partij zonder visie geworden en heeft 95% van haar kiezers verloren. De partij is voor abortus en heeft dus geen enkele relatie meer met de Rooms Katholieke gelovigen, sterker nog er is geen praktiserende Rooms Katholiek meer die op het CDA wil stemmen.
Jan Joseph
Het protestantisme is de bron van alle kwaad in de Wereld en in Rooms Katholieke kerk, het is het werk van de Duivel. God is het Goede en de Duivel is het Kwade. Maar het Goede, God, wint het altijd van het Kwade, de Duivel.