Clicks193
hr.news

Tajna korizmena poruka Glorije.tv: Zaboravite na mnoge

Institucije se urušavaju pred našim očima: obitelj, Crkva, papinstvo, Država. Čak su i optimisti u iskušenju defetizma i rezignacije. Ali kakva bi korist od ovoga proizašla?

Kad gledamo Sabornu Crkvu, teško prepoznajemo Kristovu Crkvu, ali kada gledamo Sveto Trojstvo vidimo neokaljanu novu i staru božansku ljepotu.

Stoga je i ostaje laka odluka za nas na Gloriji.tv da nastavimo našu pobjedničku borbu, svakog dana u godini. Za ovu borbu nemojte čekati one koji nikada neće ništa učiniti. Krist je dao sudbinu svijeta u ruke nekolicine:

"Ne boj se, malo stado, jer zadovoljstvo je vašeg Oca što vam daje kraljevstvo, jer vaš Otac voli dati vam kraljevstvo."

Znajući da od Božanske Providnosti ništa ne izmiče, očito je da je Crkva u svojoj najvećoj krizi od svog Kristovog utemeljenja. Nećemo se odmaknuti i gledati je kako umire. Kao što kaže ruska poslovica: "Moli se Bogu, ali i dalje veslaj prema obali."

Problemi su dobro poznati: dekadentna liturgija, razvodnjena vjera, sve-što-treba moral i strah od svijeta. Svi se ti problemi mogu riješiti. Stoga:

Noć je već prošla, ne može biti puno gora jer katastrofa u Drugom Vatikanu polako ostaje bez potiska. Jutro se više ne može sakriti.

Jeste li spremni? Mi jesmo. Pridružili ste nam se jer ovo ne biste pročitali. Zahvaljujemo na podršci. Zaista vam HVALA!

Smijemo li i ove godine tražiti od vas korizmene donacije? "Kao što voda gasi vatru, tako i milostinja gasi grijehe", kaže brevijar.

Za razliku od većine katoličkih websiteova, Gloria.tv ni na koji način ne ovisi o mjerama milijardera Big Techa - mi smo PRAVA alternativa. Financijski ovisimo "samo" o našim donatorima.

Molim vas, sjetite nas se tijekom ove svete korizme.

Donirati možete putem bankovnog prijenosa na:

IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

Ako želite donirati kreditnom karticom ili PayPalom, donirajte koristeći Kindful

Želimo vam blagoslovljenu korizmu, neka vas Bog blagoslovi!
Vaše osoblje Gloria.tv

#newsSqvioyihnp