Clicks432
hu.news
1

Müller bíboros: Ferenc pápa dokumentumaiból hiányzik a teológiai hozzáértés

Gerhard Müller bíboros szerint Ferenc pápának jobban fel kellene készülnie a dokumentumok kiadása előtt, számolt be erről az olasz Fondazione Iniziativa Subalpina október 20-án. "Ez megakadályozhatta volna az Amoris Laetitia buzdítás nyolcadik fejezetének félreértését" - mondta a bíboros.

Müller például kételkedik Víctor Manuel Fernández argentin érsek szakértelmében, aki Ferenc pápa közeli tanácsadója. Az ő keze munkája is megtalálható az Amoris Laetitia bizonyos részeiben, ám érdemes kiemelni, hogy a legnépszerűbb műve a "Gyógyíts meg ajkaiddal. A csókolózás művészete" című könyve.

Kép: © Globovisión, CC BY-NC, #newsZnvgaafjqg
Gratia copiosa
2013 oktoberben egy katolikus levelezolistan feltett kerdesre ezt valaszoltam: " Ferenc papa nem teologus, hanem pszichologus." Tobben nekem estek. Neves szocialis testver maganban tette ugyanezt. Azota sajnos meghalt. Oktoberig kovettem es olvastam Ferenc papwt, akkor sokkot kaptam es nem merem kinyitni meg a rola szolo tudositasokat sem. Ha nem vegeztem volna el a negy eves hittanari szakot, …More
2013 oktoberben egy katolikus levelezolistan feltett kerdesre ezt valaszoltam: " Ferenc papa nem teologus, hanem pszichologus." Tobben nekem estek. Neves szocialis testver maganban tette ugyanezt. Azota sajnos meghalt. Oktoberig kovettem es olvastam Ferenc papwt, akkor sokkot kaptam es nem merem kinyitni meg a rola szolo tudositasokat sem. Ha nem vegeztem volna el a negy eves hittanari szakot, akkor is felismernem a marxistat a jarasarol is. Eloszor Luther atyanak, majd innen kezdve es leveztve az ugyanevzett felvilagosodaso at vezett az ut a mwrxizmuson, bolsevizmuson, fasizmuson, a letezo szocializmusao at at a kultur-marxista liberal fasiszta globalizmushoz, amihez az Anyaszentegyhaz vezetese probal illeszkedni, hogy embereket mentsen, nem az udvossegre, hanem a tulelesre. A globalis ingyenkonyhara esetleg beveszik a katolikusokat, hogy etesse ez eltartsa a mohamedan es mas kulturaju, tobbsegeben a gorog-romai-zsido alapfogalmait nelkulkulozoket. Makacsul kepzeli a liberal fasiszta nihilista - erkolcstelen - magyar es nyugati elit az egyetemeken, hogy nem ezen a hegyen all o is, es ha ne ezen allna, akkor nem go dolhaott volna ilyesmit, mert nem volna meg hozza a foga,o keszlete. Sajat maga alol veri ki az alapokat - oertuk ne kar oda zuhannak ahova akar ak - tolem. Ezt a tipusu destrukciot latjuk mint nehol szivarvanyos matrixot pulzalni a szamunkra meg mindig szent, kedves es szeretett Vatikanbol es a Szentszekbol.