Clicks335
hr.news

Viganò: Biskupi preferiraju dezerterstvo i izdaju

Oni su započeli uspostavu Novog svjetskog poretka pod izlikom Covida, međutim, to je "planirano desetljećima" i u državi i u Crkvi, nadbiskup Viganò izjavio je za AldoMariaValli.it (1. travnja).

Do sada su se katolici "jedva podnosili kao retrogradi i fanatici". Istodobno, ono što je tisućljećima bilo (i još uvijek je) osnova civiliziranog svijeta pretvara se u "zločine", a svako ponašanje protiv Boga i prirode "nije samo dozvoljeno, već i obavezno".

Za Vigana je dobro što podjele sada postaju jasne jer "pacifizam" propagiran u prošlosti "samo služi za razoružavanje dobra i oslobađanje zlih da čine svoja bezakona djela".

Viganò objašnjava da katolici moraju računati na "generale i zapovjednike" koji ih vode kako bi uspješno vodili borbu. S obzirom na činjenicu da su gotovo svi preferirali dezerterstvo i izdaju, još uvijek možemo računati na Gospu.

Stari obred Viganu nudi pogled na Nebo usred svjetskih iskušenja, dok je Novus Ordo "prepreka posvećenju" i treba mu "svjetska galama" kao neophodan element da odagna "šutnju, molitveno obožavanje, osjećaj svetoga i Božju prisutnost".

Za Vigana sadašnji spor oko toga tko je vladajući Papa služi samo za sijanje podjele među dobrima.

#newsDilzigombc