Holnap megkezdik az erdélyi magyar gyerekek oltását a Pfizer kísérleti szerével, amitől óva int a világ egyik legjelentősebb virológusa

Az országos programhoz igazodva szerdától a háromszéki oltási központokban is megkezdik az 5–11 év közötti gyermekek koronavírus elleni oltását – közölte mai számában a Háromszék című napilap.
Hozzátették: Háromszéken mind az öt város oltási központjában fogadják a gyermekeket oltásra, de csak Sepsiszentgyörgyön állítanak fel külön oltóvonalat erre a célra, ezért a Dália utcai központba nem muszáj előre bejelentkezni, a másik négy város esetében ellenben időpontot kell kérni telefonon vagy az internetes koronaplatformon. Ágoston László megyei közegészségügyi igazgató elmondta: a gyermekek oltása kizárólag a szülő vagy a törvényes képviselő beleegyezésével történik, a két dózis között éppúgy huszonegy napnak kell eltelnie, mint a felnőttek esetében.
Az 5–11 év közötti gyermekek a Pfizer/BioNTech cég által számukra kifejlesztett Comirnaty vakcinát kapják, mindkét esetben 10 mikrogrammot, tehát kevesebbet, mint a felnőttek. Ha a két oltás közötti időszakban a gyermek betölti a tizenkét évet, a második dózisnál is ugyanazt az adagot kapja – tájékoztat az egészségügyi minisztérium.
A Pfizer/BioNTech kísérleti stádiumban lévő vakcinájával kapcsolatban rengeteg kétség merül fel, ezeket a magyar nyelvű média is rendszeresen elhallgatja. A Pfizer szerződései továbbra is titkosak ráadásul ezeknek a körülményei is azok.
Az uniós parlamenti képviselők hónapok óta követelik az Ursula von der Leyen és a Pfizer főnöke, Albert Bourla közötti tárgyalások részleteit. 2020-ban von der Leyen körülbelül egy hónapon keresztül intenzíven kommunikált a Pfizer főnökével, és végül milliárdos üzletet kötött. A kommunikáció többnyire SMS és szöveges üzenetek útján történt. Ezzel a Pfizer lett az EU vitathatatlan vakcinaszállítója 1,8 milliárd adaggal.
Közben 73 brit orvos nyílt levélben szólította fel január 19-én az MHRA-t (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency), hogy sürgősen vizsgálják ki, van-e köze a "covid-oltásoknak" a gyerekek és fiatal felnőttek körében jelentősen megnövekedett számú halálesethez az utóbbi időben. A kezdeményezéshez a Nobel-díjas kémikus és biofizikus prof. Michael Levitt is csatlakozott.
Egy hónapja Dr. Robert W. Malone , a világ egyik legjelentősebb amerikai virológusa – a covid-oltásokban alkalmazott mRNA technológia kifejlesztője a gyerekoltások veszélyeire hívta fel a figyelmet. Malone több helyen kiemelte, hogy az egészséges fiatalok, és különösen a gyermekek esetében a vakcinázás kockázatai meghaladják a vírus elleni védelem előnyeit. Ezt követően a globális közösségi platformok cenzúra-hadjáratot indítottak a neves tudós ellen.
Orbán Viktor (Fotó: MTI)
A világon az elsők között Orbán Viktor kormánya engedélyezte a gyerekek oltását. Egy nappal azután, hogy az EU illetékes szerve engedélyezte a Pfizer kísérleti oltását, Orbán 2 millió adag, 5 és 12 év közötti gyerekeknek adható vakcina beszerzését jelentette be.
Bíró Éva Ausztriában élő gyógytornász közösségi oldalán rengeteg olyan halálesetet és mellékhatást gyűjtött össze, amely a gyerekek oltásához kötődik. Legutóbb egy 10 éves brazil kislány Luisa Petenuci január 18-án kapta meg az első Pfizer-géninjekciót és 12 órával később megállt a szíve. Az újraélesztés sikeres volt, a kislány az intenzív osztályon van. A helyi közösségben 7 napra felfüggesztették a gyerekek oltását és az eddig beoltott 5 és 11 közötti gyereket (46 gyereket) megfigyelés alatt tartják.
Ebben a videóban pedig megszólalt a 16 évesen oltás miatt elhunyt lány Cheyenne Braun édesanyja. Az idősgondozóként dolgozó édesanya elmondta: a lány nem félt a korona-vírustól, azért kérte az oltást, hogy programokra tudjon menni a barátaival. A 2. oltást október 25-én kapta meg a lány és 9 nappal később, november 3-án otthon a konyhában lett rosszul. "Hirtelen felemelte a bal kezét és megfagyott a tekintete. Az édesanyja a földre fektette, akkor már fekete volt a kislány szája. Az anya élettársa azonnal mentőt hívott, az orvos másfél órán keresztül küzdött, hogy visszahozza az életbe. Ez sikerült is, de 13 nappal később a lány szervezete feladta a harcot."

Forrás:
erdely.ma/holnap-megkezdik-az-erdelyi-magyar-gyerekek-oltasat-a-pfizer-kiserleti-szerevel-amitol-ova-int-a-vilag-legjelentosebb-virologusa
lowoa
Egy biztos támpont van számotokra, hogy amikor kötelezővé teszik az egész világon a vakcinát, akkor lesz a Nagyfigyelmeztetés, mint egy nagy mentőöv.

aztán előtte előkerült Ninive, Tűzgyűrű, Vérhold (október 9.) tegnap pedig egy olyan kinyilatkoztatás ami válasz arra, hogy hogyan fog mindannyiunkat megbüntetni, ha nem fogjuk fel, hogy csak teremtmények vagyunk.