Clicks414
hu.news
1

Abdul Karim Paz: Ferenc pápa szereti a hitehagyott katolikusokat

Ferenc pápa október 15-én egy bizonyos Abdul Karim Paz sejket fogadott magánaudiencián.

Az állítólagos sejk valódi neve Santiago Ricardo Paz Zuberbühler Bullrich. Ő egy hitehagyott katolikus, aki a síita At-Tauhid mecsetet vezeti Buenos Aires Floresta negyedében.

Paz jó barátja a baloldali peronista Luis D'Elíának, aki Ferenc pápát "az egyetlen olyan embernek nevezte, aki határokat szab" a korábbi (életpárti) argentin elnöknek, Mauricio Macrinak.

A "sejk" arisztokrata argentin családból származik, és az elitista Novus Ordo katolikus Instituto San Martín de Tours-ban tanult, ami valószínűleg az oka annak, hogy 18 évesen muszlim lett.

Paz Patricia Bullrich (Macri biztonsági minisztere) unokatestvére és Esteban Bullrich (Macri oktatási minisztere) közeli rokona. Amikor Macri meglátogatta a Vatikánt, Ferenc pápa savanyú képet vágott, pedig Macri egy Amoris Laetitia követő katolikus.

#newsJakpsedduo

francesco69
Ez a sejk már nem fiatal, nem hiszem, hogy az akkori katolikus iskolák a muszlim hitre való áttérésre biztattak volna bárki is. Én ezt soha nem tapasztaltam, sőt az ellenkezője volt igaz. Nagyon unom, hogy mindenért a "Novus Ordo" a felelős. A legtöbb pap tisztességgel végzi a liturgiát, szépen, áhítattal ünnepli Krisztus egyetlen áldozatát. Vannak egyesek, akik önmaguk belső bizonytalanságát, …More
Ez a sejk már nem fiatal, nem hiszem, hogy az akkori katolikus iskolák a muszlim hitre való áttérésre biztattak volna bárki is. Én ezt soha nem tapasztaltam, sőt az ellenkezője volt igaz. Nagyon unom, hogy mindenért a "Novus Ordo" a felelős. A legtöbb pap tisztességgel végzi a liturgiát, szépen, áhítattal ünnepli Krisztus egyetlen áldozatát. Vannak egyesek, akik önmaguk belső bizonytalanságát, lelki természetű devianciát a liturgiával való visszaélésekben élik ki. Ezeket a papokat kell valahogy meginteni, vagy eltiltani.