Clicks151
hr.news

Oligarsi moraju stvarno biti ljuti: klevetnička kampanja protiv Vigana

Talijanski oligarhijski mediji započeli su zajedničku kampanju klevetanja nadbiskupa Carla Vigana, najvažnijeg disidenta pod Franjinim režimom.

Kampanju je započeo otac Filippo di Giacomo, kolaboracionist u Repubblica.it (24. studenog). Vigana je u članku bez činjenica optužio za "financijske skandale", "neugodne prijatelje" i "anonimne dosjee".

Massimo Giannini (LaStampa.it) nazvao je herojskog nadbiskupa "nitkovom". LaStampa.it i Repubblica.it su oba u vlasništvu obitelji Agnelli (Fiat, Ferrari, Lancia, Alfa Romeo, Chrysler).

John Elkann – predsjednik Exora, Agnellijeve investicijske tvrtke – napisao je predgovor za Četvrtu industrijsku revoluciju Klausa Schwaba (Svjetski ekonomski forum) koji 'Veliki reset' opisuje do najsitnijih detalja.

Bruno Vespa, višestruko osuđeni klevetnik, rekao je da "Bog može oprostiti" Viganu za njegove [prikladne] kritike kontroverznih "cjepiva protiv Covida".

Viganò je za LaCrunaDellAgo.net (3. prosinca) rekao da ga se stilizira kao "javnog neprijatelja" jer je tipično za režime da delegitimiziraju kritičare.

Disidenti se prvo ismijavaju, zatim predstavljaju kao "patološke" i na kraju zatvaraju u duševne bolnice.

Viganò klevetničku kampanju naziva šaradom u kojoj visoki svećenici Covida trgaju svoje ruho, lamentirajući svaki prigovor na njihove laži.

#newsEdawvspbkj