Clicks16
ro.news

Fructul Novus Ordo: Catedrala din Viena a devenit un Vaudeville

Cincizeci de interpreți au apărut pe 28 mai în și în afara Catedralei din Viena, Austria, cu scuza unui „eveniment caritabil”.

Spectacolul a prezentat istoria Austriei din ultimii 700 de ani. Acesta a fost organizat de Gery Keszler, principalul propagandist homosexual al țării și un confident al cardinalului Schönborn din Viena.

Fațada Catedralei a fost folosită ca ecran de proiecție. O parte a prezentat efortul împărătesei Maria Theresia (+1780) de a introduce o tehnică de vaccinare împotriva variolei, care în acel moment a ucis între 10-30% dintre cei infectați. Aceasta a fost o manifestare de propagandă evidentă pentru vaccinarea Covid (rata mortalității: 0,2%).

O altă poveste de îngrozire prezentată la eveniment a fost despre gripa spaniolă. În timpul spectacolului său, cardinalul Schönborn a vorbit despre daunele grele suferite de catedrala din Viena în timpul celui de-al doilea război mondial - o alegorie neintenționată pentru situația Bisericii lui Schönborn în 2021. El l-a citat pe cardinalul Innitzer (+1955) din Viena, care a declarat: o vom reconstrui. ” Cu toate acestea, nu există semne de construcție la Biserica Schönborn.

El a aparținut doar actului de început. Punctul culminant al evenimentului a fost „drag queen” Tom Neuwirth, care folosește numele de scenă „Conchita Wurst”. De data aceasta, era îmbrăcat în Wolfgang Amadeus Mozart, dar cântecul ridicol pe care l-a prezentat a fost o insultă pentru muzică, Mozart și patria lui Mozart.

Aceasta nu a fost prima apariție a lui Neuwirth la Catedrală, ai cărei manageri speră să câștige mai multă relevanță prin astfel de spectacole, întrucât liturgia Novus Ordo nu mai este luată în serios, nici măcar de susținătorii săi.

#newsZojcxozijc