Clicks512
hu.news
2

Az emberek ópiuma: Elkapták a második Novus Ordo plébánost

Egy közlekedési járőr a múlt hétvégén megállított egy férfit az olaszországi Migliarino közelében lévő fenyőerdőben, amely kábítószer kereskedő terület.

A férfi éppen sietve érkezett a fenyőerdőből. Egy férfi barátja a kocsijában várta. A rendőrök kábítószer vásárlására gyanakodtak, és felszólították a férfit, hogy adja át a kábítószert. Mivel a mennyiség csekély volt, nem emeltek vádat ellene, de feljelentették a prefektúrán, mint függőt, ami többek között a jogosítványának bevonásához vezethet.

A lazán öltözött férfit ezután Lucca érsekségének plébánosaként azonosították. Lucca érseke, Paolo Giulietti prelátus közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy "azonnal lépéseket tett a történtek körülményeinek megértése érdekében", és most "tárgyalja az ügyet" a pappal.

Ez a régióban második eset, amikor napokon belül papok által elkövetett kábítószerrel/homoszexuálissal kapcsolatos bűncselekmény történik.

Kép: © quotecatalog.com, CC BY, #newsUtfugqwlxm
francesco69
Novus Ordo plébános? A Vetus Ordo plébánosok között is volt a múltban számtalan agyasságban élő, alkoholista, kártyás, kártyás az bőven, hitetlen. Nem a Novus vagy Vetus ordo tehet róla, hanem az emberi gyarlóság. Ilyen cikkek, mint ez is szinte örvendeznek az egyház ilyen jellegű kudarcának. Kezd ez az oldal olyan lenni, mint ha az Ellenség irányítaná. Szomorú!!!!
GretaLilla
Ez így igaz, mindenhol vannak jó és rossz emberek. A sátán pedig nem alszik, mindent elkövet hogy megkísértsen, és mindekit megkísért! „A sátán irigysége révén azonban a világba jött a halál, és akik vele tartanak, azok megtapasztalják.” (Bölcs. 2:24)