hu.news
12282

A "katolikus" iskola bizottság cenzúrázza a Katekizmust a homoszexualitással kapcsolatban

A torontói katolikus körzeti iskolatanács (TCDSB) megbízottai a Katekizmus homoszexualitásról szóló tanítását "veszélyesnek" és "nem megfelelőnek" tartják. A testület egy 7 órás (!) november …More
A torontói katolikus körzeti iskolatanács (TCDSB) megbízottai a Katekizmus homoszexualitásról szóló tanítását "veszélyesnek" és "nem megfelelőnek" tartják.
A testület egy 7 órás (!) november 12-i ülésen megvitatta a panaszt Michael Del Grande vagyonkezelő ellen, akit a homoszex aktivisták több mint egy évig üldöztek a nemi ideológia bírálata miatt. Del Grandét augusztusban mentették fel.
Amikor a találkozón a Katekizmust idézte, több megbízott félbeszakította - jelentette a LifeSiteNews.com (november 13). Egy női vagyonkezelő azonban azzal az érvvel védte meg őt, hogy csak a Katekizmusból idéz.
Nyílt vitát tiltottak azzal az érvvel, hogy a homoszexualitás kommentálása "nem elfogadható" egy államilag finanszírozott testületben.
A testület 12 szavazatból 8-cal arra ítélte Del Grandét, hogy nyilvános bocsánatot kérjen, és vegyen részt az agymosó órákon. Három hónapra eltávolították a reprezentatív munkájából. Del Grande fellebbezni fog a határozat ellen.
#newsZyxogofyhb
Xzenon
Most ez az egyik LEGFONTOSABB téma. Ez lehet az egyik trójai faló, amivel szétverhető az egyház. (bejut, elfogadjuk és belülről rág szét mindent).
francesco69
Ennél fontosabb téma nem létezik mint a homoszexualitás?:(((( Az egyház, Pápa mindig ezzel foglalkozik, az evangélium hirdetésével kellene és az isteni parancsolatokkal.
lowoa shares this
7
957. Gomora Szodoma Technika.
Ilyen is volt a GooglePluson, s még valami ami fontos az Amoris Laetitia, úgyhogy akik szeretnék, hogy még az is létrejöjjön csak tessék olyan cikkel bombázni a rendszerhálózatotMore
957. Gomora Szodoma Technika.

Ilyen is volt a GooglePluson, s még valami ami fontos az Amoris Laetitia, úgyhogy akik szeretnék, hogy még az is létrejöjjön csak tessék olyan cikkel bombázni a rendszerhálózatot