Clicks1.3K

Grafén-oxid a Cov19 vakcinákban? Igen

Pásztázó és transzmissziós elektronmikroszkóp vizsgálatok során felfedezték, hogy a Cov19 vakcinák grafén-oxidot tartalmaznak.
Az elemzések során a 4 legismertebb "oltóanyagot" vizsgálták. A vizsgálati módszerekről és technikákról, az "oltóanyagok" összetételéről részletes tudományos leírást, további fényképeket és videókat szintén a cikkben olvashatnak.
Néhány ezek közül: vanádium, grafén-oxid, króm, nitrogén, alumínium ...
A Pfizer oltóanyagban kimutatták a Trypanosoma cruzi parazitát, ami a Chagas betegség okozója, mely kezdetben tünetmentes, ám később megtámadja a belső szerveket és vírusos szívizomgyulladáshoz vezet.
Összefoglalva mindegyik anyagra elmondható, hogy nem oltás, hanem nanotechnológiai gyógyszerek, melyek génterápiaként működnek. Mivel ezek az anyagok szabadalmaztatva vannak, ezért összetételük titkot képez még az úgynevezett "vásárlók", tehát az adófizetők előtt is.
Az úgynevezett "orvosi szakértők" és a politikusok mind azt állítják, hogy csak az "oltás" védhet meg a betegséggel szemben. Erre azonban NINCS BIZONYÍTÉK!
Nincs tudományosan bebizonyítva, hogy biztonságos, hogy hatékony.

Ne engedjék a halál kultúrájának, hogy elnémítsa Önöket!

forrás: drrobertyoung.com/…croscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines
ľubica
Oxid grafénu vo vakcínach Cov19? Áno.
Štúdie skenovacej a transmisnej elektrónovej mikroskopie odhalili, že vakcíny Cov19 obsahujú oxid grafénu. Analýzy skúmali 4 najznámejšie „vakcíny“. Podrobný vedecký popis testovacích metód a techník, zloženie „vakcín“, ďalšie fotografie a videá nájdete tiež v článku. Niektoré z nich sú: vanád, oxid grafénu, chróm, dusík, hliník ... Ukázalo sa, že vakcína …More
Oxid grafénu vo vakcínach Cov19? Áno.
Štúdie skenovacej a transmisnej elektrónovej mikroskopie odhalili, že vakcíny Cov19 obsahujú oxid grafénu. Analýzy skúmali 4 najznámejšie „vakcíny“. Podrobný vedecký popis testovacích metód a techník, zloženie „vakcín“, ďalšie fotografie a videá nájdete tiež v článku. Niektoré z nich sú: vanád, oxid grafénu, chróm, dusík, hliník ... Ukázalo sa, že vakcína Pfizer spôsobuje parazit Trypanosoma cruzi, ktorý spôsobuje Chagasovu chorobu, ktorá je spočiatku asymptomatická, ale neskôr napáda vnútorné orgány a vedie k vírusovej myokarditíde.

Stručne povedané, pre každú látku nejde o vakcínu, ale o nanotechnologické liečivo, ktoré funguje ako génová terapia. Pretože sú tieto materiály patentované, ich zloženie je tajomstvom aj pre takzvaných „kupujúcich“, teda daňových poplatníkov. Takzvaní „medicínski experti“ a politici všetci tvrdia, že pred chorobou môže chrániť iba „očkovanie“. Na to však NIE JE DÔKAZ! Nebolo vedecky dokázané, že je účinné. Nenechajte sa umlčať kultúrou smrti! zdroj: drrobertyoung.com/…croscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vakcines
Marianna Godvitz shares this
1629
lowoa
6-42 hetes magzatokból készül a FENEVAD BÉLYEGE + LUCEFERIN + 99,8 % a mérgező grafén-oxid + van olyan munkatársam aki szerint vas-oxid, a másik fele titán-oxidot ismert fel az ÖTÖDIK HADOSZLOP elemzésében + 140 féle vírusvertikális nanobot , + LITIUM (a százalékról vitatkozás van) + HIDROGÉL, hogy antennaként ne legyen már ember , s mindez csak azért mert nemsokára itt a NAGY FIGYELMEZTETÉS , s …More
6-42 hetes magzatokból készül a FENEVAD BÉLYEGE + LUCEFERIN + 99,8 % a mérgező grafén-oxid + van olyan munkatársam aki szerint vas-oxid, a másik fele titán-oxidot ismert fel az ÖTÖDIK HADOSZLOP elemzésében + 140 féle vírusvertikális nanobot , + LITIUM (a százalékról vitatkozás van) + HIDROGÉL, hogy antennaként ne legyen már ember , s mindez csak azért mert nemsokára itt a NAGY FIGYELMEZTETÉS , s szerintem még higany is van benne, mert annyira zombikká válnak mindazok akik lemondtak Abbánk ajándékáról, az immunrendszerükről a SÁTÁN javára. +Polietilén-glikol ami ami a fagyállókban van