Clicks539

Elemezzük a miniszterelnök egyik felkapott kijelentését: "Aki magyarul néz a világra, az Szent István szemével lát."

Előzetes köszönettel felkérem a Gloria.TV-t látogató kedves testvéreket, hogy katolikus és nemzeti megközelítésben ki-ki fejtse ki a véleményét a Magyar Állam miniszterelnökének ezen bejegyzés címében is olvasható, sajátosan összetett értelmű kijelentéséről, amelyet az utóbbi időben több közszereplő is idézett. Pl. a legutóbbi 2:
Demeter Szilárd (2021. június 21.): Köszönteni honfitársban a magyart (rep.) -- mandiner.hu/cikk/20210621_koszonteni_honfitarsban_a_magyart
Megyeri Dávid (2021. június 25.): Megszerezni a magyarság primátusát -- magyarnemzet.hu/…lemeny/megszerezni-a-magyarsag-primatusat-9990677/
Az idézett kijelentés véleményezését mind Szent István Apostol-király, illetve Orbán Viktor miniszterelnök kiléte, mind pedig a 2 korszak nemzet- és egyháztörténeti körülményeinek tekintetbe vételével kérem szépen megtenni, ki-ki a saját készsége szerinti módon és terjedelemben.
Az 500 leütésnél rövidebb elemzéseket ajánlott ezen bejegyzésnél hozzászólásokban, az 500 leütésnél hosszabb elemzéseket pedig ajánlott külön bejegyzésekben közzétenni.
lowoa
A június 21-ei cikkben valamit elmondtak, aminek a mozaikjaiból elég érdekes dologra derítettem fényt, de jobban érdekel most azok az üzenetek amelyek Medjugorje-val kapcsolatosak, mert eléggé létkérdésekről vette le a hályogot.
Jozsef Ferenc
Bővebben?
lowoa
@Jozsef Ferenc nem Kolontár volt az első, hanem már akkor képesek voltak meggyilkolni Magyarország miniszterelnökét, csak figyelni kell, mennyire nem akarják, hogy a magyar nemzet felemelkedjen. Nem elég, hogy szövetségesünk nincsen, mert akit annak gondolunk, az is ugyanolyan köpönyegforgató, oda áll ahonnan nagyobb haszonnal kecsegtetik, vagy ahol még nem lökték bele a sírgödörbe.