Clicks131
ro.news

A apărut Padre Pio în Germania în aprilie?

Gregor B., un bărbat de vârstă mijlocie, a fost internat în camera de urgență a spitalului catolic Marien din Wesel, Germania, pe 23 aprilie, cu o obstrucție intestinală.

A fost pregătită o operație de urgență. Gregor a cerut mărturisirea și binecuvintarea bolnavilor. Un doctor a încercat să găsească un preot, dar s-a întors cu un refuz: „Nicio șansă, imposibil”. Toți preoții se ascundeau din cauza Coronavirusului.

Gregor a început să se roage. Dintr-o dată Padre Padre Pio a stat lângă patul său, după cum Gregor i-a spus mai târziu părintelui Paul Spätling, care a descris incidentul într-o scrisoare către Gloria.tv și Episcopii germani (16 mai).

Padre Pio a dezvăluit păcate din vremuri anterioare, pe care Gregor nu le-a mărturisit niciodată. Apoi ridică mâna în care Gregor a văzut o lumină. Padre Pio a rostit cuvintele dezlegării de păcate și a dat binecuvântarea sa preoțească.

Ulterior, Padre Pio a uns fruntea lui Gregor [care nu corespunde cu ungerea bolnavului așa cum știa Padre Pio] ținând un vas în mână. Gregor relatează că a simțit clar mâna sfântului și uleiul. După care, sfântul a dispărut.

#newsZxogwraxez