Clicks123
hu.news

Schneider: Az ideológista Ferenc pápa azzal vádol másokat, hogy "ideológiát" követnek, "más hitet" akar

A kommunizmusban a hírek kizárólag a kommunista ideológiát mutatták be - mondta Schneider püspök a CrisisMagazine.com lapnak (október 8.), míg ebben az "úgynevezett világjárványos időben" a hivatalos hírek "reggeltől estig ugyanazok, folyamatosan agymosást végeznek az embereken".

Schneider emlékeztet arra, hogy a demokratikus társadalmakban legitim dolog kételkedni a hivatalos narratívában, míg a szovjet időkben a másként gondolkodókat "a nép ellenségeinek" bélyegezték, a Covid-propagandában pedig "az egészség ellenségeinek" vagy "a szomszéd ellenségeinek" hívják őket.

"A hazugságok társadalmában élünk, és ez a kommunizmus - lényegében, eredendően a hazugságok rendszere" - mondta Schneider.

Megjegyzi továbbá, hogy úgy tűnik, Ferenc pápának "nagyon mély ellenszenve van" a római mise ellen, ami "egyfajta komplexus az egyház múltjával szemben", "egy másik hitet" akar, de e mögött "egy ideológia áll". Ferenc pápa azzal vádolja a papokat és a híveket, hogy "ideológusok", de a Traditionis Custodesban "az egész világnak egy világosan megfogalmazott ideológiát mutatott be".

#newsSgryrpndjq