Ferenc pápa II. János Pál nyomdokaiba lép

Salvatore Izzo úgy látja, hogy Ferenc pápa egyházának fő fókusza "a szegények kiszolgálása, a bevándorlók befogadása és a vallásközi párbeszéd az iszlámmal". Ferenc pápa azt mondta, hogy II. János …
Miserere_nobis
Aquinói Szent Tamás így fogalmazott: azoknak, akik hisznek nincs szükségük magyarázatra. Azoknak, akiknek nincs hitük semmilyen magyarázat nem lehetséges.
Gratia copiosa
A parbeszed es tolerancia az okori Izraelt szamuzetesbe, fogsagba, idegen, ellenseges, balvanyimadok foldjere vezette. Mivel a keresztenyseg a Logos-ra szavazott, ellentmondasos olyan eszmekkel es ustenkepekkel kompromisszumot kotni, -mert ez a parbeszed celja -akik az akaratot es nem az ertelmet valasztottak. Tortenelmileg nem tul regen volt a legutobbi vilaghaboru, a 70 es evekben meg ertheto …More
A parbeszed es tolerancia az okori Izraelt szamuzetesbe, fogsagba, idegen, ellenseges, balvanyimadok foldjere vezette. Mivel a keresztenyseg a Logos-ra szavazott, ellentmondasos olyan eszmekkel es ustenkepekkel kompromisszumot kotni, -mert ez a parbeszed celja -akik az akaratot es nem az ertelmet valasztottak. Tortenelmileg nem tul regen volt a legutobbi vilaghaboru, a 70 es evekben meg ertheto ies talan erzelmileg jogos is lehetett ennek arnyekaban a parbeszedet kezdemenyezni. Mara azonban a megterest feleannyiszor emlitik a vatikani dokumentumok, mint a parbeszedet. Megszamoltak ugyanis egy google keresovel. Tipikus az urani "egyetemistak" viselkedese a Szent Laszlo korhazban. Egyszeruen elutasitottak a Logos-t az ertelmes gondolkodast, raadasul duhkitoresek sorozataval bizonyitottak felsobbrenduseguket, mely folott nincs hatalma a Logos-nak, az ertelemnek. Parbeszed lehetetlen, es ha megis az egesz folott semmilyen kompetenciaval nem rendelkezovel maga a Papa ul le parbeszedet folytatni, a beszelgeto partner reszerol kizarolag strategia es nem szandek a megegyezesre a feltetlen behodolas helyett. Az iteletet akarmelyik jottment mohamedan vegrehajthatja felette az utcan, mert felhatalmazza es kotelezi erre szemely szerint a 4 szent konyv es igazolja a sharia torveny.
Ne igy legyen en is ezt kivanom, masreszt tenyleg aldozat, joszandek, megertes a mi oldalunkrol, mikozben csak Kongoban 6 millio embert oltek meg 1995-2005 kozott a Kongoi Katolikus Pudpoki kar 2015-os nyilatkozataban, ahol felsiroljak hogyan oltek meg oket, es egy az egyben ugyanugy mint a kalifatus lanykori neven ISIS tette, plusz a varandos anyak hasat felvagtak. Mondjuk ez sem uj, mert Luxir-ban es Mumbai-ban is ezt tettek svajci turistakkal es Indiaban a zsido eabbi felesegevel. CNN video es musor, nem remhir.
Atosz80
igen korán csók tudjuk
francesco69
miserere nobis!