Join Gloria’s Christmas Campaign. Donate now!
„Mindenki diáknak üzenem, aki sztrájkol a klímaváltozás miatt, hogy ti vagytok az első generáció, akinek minden szobában légkondicionáló áll a rendelkezésére. Ti akartok tévét minden szobába, és a …More
„Mindenki diáknak üzenem, aki sztrájkol a klímaváltozás miatt, hogy ti vagytok az első generáció, akinek minden szobában légkondicionáló áll a rendelkezésére. Ti akartok tévét minden szobába, és a ti óráitokat számítógépesítették. Ti töltitek az egész napot elektromos kütyükön.”
Jones hozzátette: „ti nem akartok biciklivel iskolába menni, ehelyett autóitok karavánján érkeztek, amelyek eldugítják az előárosi utakat, és még rosszabbá teszik a dugókat.”
mandiner.hu

Így szól be az ausztrál műsorvezető a klímasztrájkoló diákoknak (videó)

A klímaradikális nemzedék az, ami a legtöbbet fogyasztja a világon, és amelyik először jár bicikli helyett kocsival iskolába – figyelmeztet egy …
paro likes this.
Senki nem olvassa kozuluk ezt. A kisebbsegek dikktaturaja van Luther Marton atya vetese in floribus. Majd a teenagerek falhoz allitjak ezt a musorvezetot es vegeznek vele. Ez viszont nem lesz sem relativ, sem diktatorikus. Nem fogjak eszre venni. Artatlanok allitjak magukat, mint a mohamedan terroristak, ugyanis erre tanitjak, indoktrinaljak a tanaraik es a neveletlen szuleik oket.