Okkult-e a biodinamika?

Ártatlannak tűnő és divatos gazdálkodási formáról küldött cikket egy levelezőtársam. A Biodinamikus Közhasznú Egyesület, mint a biodinamika, a Demeter-féle átállás, a mezőgazdaság kozmikus alapelvek …
charisma
@Gratia copiosa , köszönöm, Kácsikáról sokan nem tudnak (én se nagyon), itt egy kis információ erről a búcsújáró helyről:
bucsujaras.hu/kacsika/
Gratia copiosa
Koszonom, kedves vagy! Igen igy kell ejteni, de a tablan Cacica volr. A maltai zaszlo alatt elindultunk, a csangok kozenk alltak es enekeltuk egyutt Bodog assony anyank... 70 ev utan eloszor.... Deo gratias!
Gratia copiosa
Kabaré amit muvelnek. Ma erre nincs mentseg es nem mentheto semmivel. A Keleti Katpatok lejtojen Cacica-ban egy oreg istalloban a foldon fekudtem hajnalban varva az elso magyar szentmisere ami t 70 ev utan reggel 8-ra volt engedelyezett hatul a Grottanal a Iasi puspok. Kicsit aludtam is es amikor nyujtozkodtam a foldon fekve, egy "hasznalt" tehenszarvban akadt meg a kezem. Tragya biztos volt …More
Kabaré amit muvelnek. Ma erre nincs mentseg es nem mentheto semmivel. A Keleti Katpatok lejtojen Cacica-ban egy oreg istalloban a foldon fekudtem hajnalban varva az elso magyar szentmisere ami t 70 ev utan reggel 8-ra volt engedelyezett hatul a Grottanal a Iasi puspok. Kicsit aludtam is es amikor nyujtozkodtam a foldon fekve, egy "hasznalt" tehenszarvban akadt meg a kezem. Tragya biztos volt alattam jo szaraz, a csuda se tudta kozmikus konstellacio "rejtett" ossxefuggeseinek metszopontjaban varakozom csangokkal, roman , lengyel katolikusokkal a harmatos reggelre.