56:43
Pflaum
623K

Isten nagyhatalmú szolgálója 2.

1918, München. Pascalina, a fiatal nővér Eugenio Pacellihez, a pápai nagykövethez kerül, hogy házvezetőnői feladatokat lásson el. Első pillantásra úgy tűnik, hogy két emberben nincs túl sok közös, …More
1918, München. Pascalina, a fiatal nővér Eugenio Pacellihez, a pápai nagykövethez kerül, hogy házvezetőnői feladatokat lásson el. Első pillantásra úgy tűnik, hogy két emberben nincs túl sok közös, Pacellinek viszont imponál a nővér intelligenciája, energikussága és világlátása, és ha teheti, kikéri a véleményét a dolgokról. Úgy tűnik azonban, hogy útjuk elválik, mikor Pacellit 1929-ben Vatikánba rendelik, ahol nem lakhatnak nők. Az öntudatos Pascalinát azonban nem szabad alábecsülni: kitartásának hála eléri, hogy letelepedhessen Vatikánban - első nőként a történelem során. A férfiak uralta világban egy nőnek azonban nem könnyű érvényesülni, még úgy sem, hogy az egyre befolyásosabb Pacelli támogatását élvezi. A II. világháború kitörésekor azonban ezek az ellentétek háttérbe szorulnak, és mikor Pacellit pápává választják, a Pascalinára háruló felelősség is sokkal nagyobb lesz, aki a pápa tanácsosaként előbb lelki, aztán tényleges menedéket kínál a háború által sújtottaknak.
Hitler és a nácizmus egyenlő az iszlámmal. nemcsak hasonlít..
Pflaum
Pflaum
....mert vilàgi megosztókon is megjelet a film.....
bekes777
Mi a vége a filmnek? Igy nem sok értelme volt feltenni
Sagina
Többnyire csak reményem van, de ínséges időben mutatkozik meg, hogy az a legtöbb! Ínséges idő szerény éltemet "annyira" most nem sanyargatja, Így békében reménykedem, hogy a film többi része is megnézhető lesz számomra s természetes mindazok számára, kiket megérintett! Isten Áldja!
Sagina likes this.
bluebell854
Nem értem miért nincs feltéve a film többi része?????? Ezt igy minek ? bluebell854
boxer19 likes this.