Én is örülök, hogy végre, bár karikatúrával,de jelentkezik a józan gondolkodás ezekben a hajánál előrángatott sztorikban. Ami az egyházatyák gyalázása körül folyik. Valakinek ez sok pénzt hozhat az tuti.
jozsakatalin08 likes this.
Orulok, hogy vegre vannak, akik erzik, a vad is manipulacio, eleve ragalom, hazugsag. Aki elhiszi amivel a katolikus papokat ragalmazzak, azok azt is elhinnek, higy Mindszenty biboros valutaval uzerkedett, es XII. Pius egyetertett Hitlerrel. Meg Mindszenty mellett itthon sokan kitartottak, de XII. Piusrol mindenki hallgatott. Erre sincs mentseg magyarok. Meg nem hallottam szentmisen megemlekezni …More
Orulok, hogy vegre vannak, akik erzik, a vad is manipulacio, eleve ragalom, hazugsag. Aki elhiszi amivel a katolikus papokat ragalmazzak, azok azt is elhinnek, higy Mindszenty biboros valutaval uzerkedett, es XII. Pius egyetertett Hitlerrel. Meg Mindszenty mellett itthon sokan kitartottak, de XII. Piusrol mindenki hallgatott. Erre sincs mentseg magyarok. Meg nem hallottam szentmisen megemlekezni rola.
charisma
durva, de igaz...
charisma likes this.