Clicks495
hu.news
2

A püspök nagynénje látta a fátimai jelenéseket

Dominick J. Lagonegro, a New York-i segédpüspök nagybátyja és nagynénje, Herminia és Antonia Caixerio, látták a napcsodát a fátimai jelenések során.

Október 13-án egy szentbeszéd során Lagonegro egy képet mutatott be a fátimai jelenésen összegyűlt tömegről, amin rajta volt a nagybátyja és nagynénje. Az Egyesült Államokban házasodtak össze, 1917 októberében azért mentek Portugáliába, hogy ismét találkozzanak a családdal.

Később a nagynénje azt mesélte Lagonegronak, hogy az időjárás szörnyű volt azon a napon, szakadt az eső: "Amint megérkezett a három gyermek, elállt az eső, eltűntek a felhők és kisütött a nap" - idézte fel az élményeket Lagonegro nagynénje. "Majd ezt követően a nap fel-le, oda-visszament, mintha táncolna. Majd elkezdett a föld felé jönni, pár percig továbbra is a föld felé zuhant, majd hirtelen megállt és visszatért a helyére."

Herminia azt vette észre, hogy a ruhái és a föld hirtelen teljesen száraz lett. Herminia hozzátette, hogy "minél többet gondolkodok rajta, annál kevésbé hiszem el."

#newsZvzfzzjkst
lowoa shares this
5
97. Fatimai Boldogságos Szűz.

Közép-Portugália 11.000 lakosú városa, Lisszabontól 125 kilométerre, Santaremi kerületben
Turcsik Imre shares this
5
D