tanú2
tanú2

German Church: She Is Rolling On the Floor - And Nobody Is Laughing

She is like an angel - a fallen angel. Just like the demonic black pulpit of this catherdral (at 3:25).
tanú2

Bischof Genn erteilt Predigtverbot, weil Priester Vergebung verkündigt hat

Zurkuhlen ist für die Aufhebung des Zölibats. Ein Modernist. Wahrscheinlich ist er zu leichtsinnig mit gratis-Vergebung.
tanú2

“We All Make Mistakes” – Empty Words from Pope Francis

Confession without repentace is sacrilege.
tanú2

Az új vallás

Az igazi katolikusnak attól forog a gyomra, amit a mai egyházban lát: szentségtörés, hitehagyás áradata. A zöldkomcsi klimamánia valóban übereli a lelki környzeteszennyezés elleni küzdelmet a mai egyházi életben. Gloria tv nélkül csak a hamis egyházi propagandamédia állna rendelkezésre.
tanú2

Great Salvini Invokes Our Lady, Pro-Gay Cardinal Parolin Gets Angry

Even though Salvini is a sinner, and consequently serving the devil, he may be better than Parolin and co., the pharisees.
tanú2

Martyr Cardinal Pell: Not Even Oligarch Media Buy Into Prosecutor's Lies

Do not forget the other "layers of defence" not mentioned above: the cassock and the civil vestment (trousers and pants below them).
tanú2

Ferenc pápa extrémistának nevezte a limai érseket

Kirívó leiterjakabokat közöl a tisztelt hírfordító...
Nem "extrémistának nevezte" az érseket, hanem "extrémistát nevezett ki" érseknek.
tanú2

Gänswein a hírhedt német meleg aktivistával pózolt

Az érsek nem ismerte a kópét. Sokan kérik fel hasonló "szereplésre". Semmilyen kapcsolat nincs a két ember között. Azért óvatosabb lehetne az ilyen "játékokkal".
tanú2

126. Dabas, 2016 12 27, Eta néni háza karácsonyi díszvilágításban

Különösen az a baj, hogy sokan már az adventet karácsonyi díszben tartják.
tanú2

Évszakok

Szép, szép, vigyázni kell rá, de azért nem kell isteníteni a természetet. Az embernek nem egyezséget kell kötnie a természettel, az állatokkal, mert nem egyenrangúak vele. Eléggé pogány mentalitást hordoz ez a film. Isten alkotása, a teremtett világ eszköz számunkra, hogy kibontakoztassuk lehetőségeinket, uralmunk alá hajtsuk a földet. A természetvédők érdekes módon manapság az emberi élet …More
Szép, szép, vigyázni kell rá, de azért nem kell isteníteni a természetet. Az embernek nem egyezséget kell kötnie a természettel, az állatokkal, mert nem egyenrangúak vele. Eléggé pogány mentalitást hordoz ez a film. Isten alkotása, a teremtett világ eszköz számunkra, hogy kibontakoztassuk lehetőségeinket, uralmunk alá hajtsuk a földet. A természetvédők érdekes módon manapság az emberi élet elleni támadások vezérei: a liberálisok.