Clicks292
hu.news

Viganó: Ferenc pápa a "transzhumanizmussal" ismerkedik

Az Új Világrendnek szintén szüksége van egy szabadkőműves ihletésű "egyetemes vallásra", amelynek ökumenikus, pauperista, ökológiai és haladó feje van - mondta Viganó érsek a Deutsche-Wirtschafts-Nachrichten.de lapnak (március 6).

Senki sem lenne alkalmasabb erre a szerepre, mint Bergoglio - írja Viganó. Az a bizonyíték, hogy a püspökök alávetették magukat az új rezsimnek, számára az "elmebeteg" Covid-rezsim előtti leborulásuk: a miséket még az állam kérése előtt is betiltották.

A püspökök pedig papagáj módjára olyan dolgokat hajtogatnak, mint az "inkluzivitás", "semmi sem lesz olyan, mint korábban", "az új reneszánsz", "jobb újjáépítés".

Ferenc pápa részvétele az oligarchák "zsinatjában az inkluzív kapitalizmusért" Viganó számára a "Nagy Visszaállítás" hivatalos ratifikálása.

Viganó megtudta, hogy Ferenc pápa a transzhumanizmusról beszél annak érdekében, hogy megmutassa alávetettségét az összehangolt gondolkodás diktatúrájának. A "transzhumanizmus" támogatja azt az illúziót, hogy egy "jobb emberiséget" az "emberi fejlesztési technológiák" révén lehet kialakítani.

De facto a zsinat pápái kapituláltak minden olyan ideológia előtt, amellyel az oligarchák megismertették őket. Ezért egyértelmű, hogy a "transzhumanizmus" nem lesz kivétel.

#newsOnrmokafiq