Clicks271
Montfort AJPM

Een TIME SIGN die NIET TRUMP !

Origineel Frans hier : Un SIGNE des TEMPS qui ne TROMPE PAS

Kijk eens goed naar deze foto :

Wat vind je ervan? Ontbreekt er niet iets?
De CRUCIFIX, natuurlijk!
Zeg me dat.... kortom, een banale verklaring!
Maar hier is het dan! Dit altaar is niet zomaar een altaar!
Hij is de Meester-Autel boven de belijdenis van Petrus in Rome.

Hier is het in zijn vorige staat :

Wat is er gebeurd ?

Op 4 september 2019 klom een individu op het altaar, nam het kruisbeeld en sloeg het op het altaar zelf.

Deze informatie is niet in de kranten verschenen, maar slechts een paar gekke hints in de Italiaanse media, en vervolgens is er het zwijgen toe gedaan. Conservatieve kringen vonden het niet eens de moeite waard om erover te praten. En wat het Vaticaan betreft: niets!!!!!!!!!!!

Als het er niet was geweest, zouden we kunnen zeggen dat het een daad van vandalisme is zoals het nu is. Maar gezien de waardigheid van de plaats zou het ongepast zijn om zich op een dergelijke verklaring te concentreren, vooral omdat de stilte rond deze ontheiliging voor zich spreekt. Ik krijg te horen dat ik een onbeduidende gebeurtenis aan het opsporen ben. En ik antwoord dat nee: het is een teken van de tijd dat het niet misleidend is:

De GefAKKELDE KRUIS OP DE TOMBEAU VAN ZAKELIJKE PIERRE !

Ik begrijp dat dat voor de primaire geesten van vandaag, dat maakt niet uit, en dat is de vraag.

De uitleg van de weinige mediakanalen die erover gesproken hebben, is verbluffend.

Herinner je je de brand bij Notre-Dame de Paris nog? Hij was net begonnen toen ons werd verteld dat elke aanval voorbij was en dat een paar sigarettenpeuken genoeg waren om een frame van eeuwenoude eiken in brand te steken!!!!!!!

Hier, wat wordt ons verteld? Een onevenwichtige man klom op het altaar en stootte een kandelaar om, punt uit! Kom op, er is niets te zien! Er zijn geen getuigen geïnterviewd, behalve.... op dat moment was er een rondleiding. De betreffende gids had het goede idee om op 6 september een tweet te doen om het incident kort te beschrijven met enkele foto's. De gids in kwestie had het goede idee om een tweet te doen op 6 september.

Hier is de vertaling van deze tweet :

« Toen ik vanmiddag de rondleiding in St. Peter's afsloot, klom een man op het hoofdaltaar en begon het centrale kruisbeeld tegen het marmer te slaan. Ik hield mijn klanten op een verstandige afstand tot hij werd verwijderd. Daarna heb ik duidelijk wat foto's gemaakt. »
catholique.forumactif.com/t502-news-au-12-septembre-2019

Als u dit teken niet begrijpt, zal ik u tot uw grote schaamte zeggen dat de brand in Notre-Dame de Paris toch ook maar een klein toevallige vlam in een tuinhuisje was!

Ik zal niet meer zeggen: laat hem die oren heeft horen!

Als een onevenwichtig persoon de synagoge van Rome was binnengegaan en de 7-voudige kandelaar had beschadigd, zouden alle kranten dat hebben gemeld, de conservatieven ook, en het Vaticaan natuurlijk!

Heb je je lesje geleerd?

Hier is Pius XII aan hetzelfde biechtaltaar waar alleen de pausen kunnen vieren :

>>> VIDEO: PIE XII ter gelegenheid van de viering van de MASS in SAINT-PIERRE ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van zijn bisschopsambt (13 oktober 1942).