Clicks510
charisma

Orvosnők, életpárti vezetők követelik, hogy szüntessék be az abortusszal fertőzött vakcinák alkalmazását igazoló gyakorlatot

Az abortusszal fertőzött vakcinák elleni tiltakozás elmulasztása táplálja a halál kultúrájának további bővülését, beleértve az abortált csecsemők orvosi kísérletezés céljából történő kereskedelmét és kizsákmányolását – érvel a koalíció.

2021. március 9. (LifeSiteNews) – Egy közel 100 orvosnőből, szerzetesekből és életpárti vezetőkből álló nemzetközi koalíció merész felhívást intézett a keresztényekhez és minden jó akaratú emberhez, hogy szüntessék be az abortusszal fertőzött vakcinák erkölcsösnek igazolt gyakorlatát azzal érvelve, hogy a tiltakozás elmulasztása táplálja a halál kultúrájának további bővülését, beleértve az abortált csecsemők orvosi kísérletezés céljából történő kereskedelmét és kizsákmányolását

A világ 25 országát képviselő aláírók között van a 100 éves lengyel orvos, Dr. Wanda Półtawska, a néhai II. János Pál pápa személyes barátja, az Adolf Hitler személyi orvosa által a ravensbrücki náci koncentrációs táborban végzett pszeudo-orvosi kísérletek áldozata. Półtawska, aki pszichiátriai szakember is, élete utóbbi 70 évét életpárti és családpárti kérdéseknek szenteli.

A további aláírók között megtalálható Abby Johnson és Deirdre Byrne nővér. Johnson egy amerikai abortuszellenes aktivista, aki 2009-ig dolgozott a Planned Parenthood [abortuszklinikai hálózat] klinikai igazgatójaként, emlékiratai szolgáltak a 2019-ben készített Unplanned [Nem tervezett] című film alapjául. Deirdre nővér korábban katonai sebészként és misszionáriusként szolgált Kenyában, Afganisztánban, Haitin, Irakban és Szudánban. A meg nem születettek nevében képviselt álláspontja 2020 augusztusában országos figyelmet kapott azzal, hogy felszólalt a Republikánus Országos Konferencián.

A március 8-án kelt nyilatkozatban az aláírók azt állítják, hogy „a magzati sejtvonalak egyszerűen nem tartanak a végtelenségig.” Ezért „az abortált magzati szövet felhasználása az orvosi beavatkozások fejlesztéséhez minden bizonnyal és mindig táplálni fogja a keresletet új abortált magzati szövetre” és a vakcina gyártóknak „erős ösztönzést ad, hogy új vonalakat hozzanak létre, melyek megfeleljenek a régieknek.”

A nők nemzetközi csoportja azt is megjegyzi, hogy „a magzati sejtvonalak modern vakcinákban való alkalmazásával kapcsolatos felháborodás hiánya” miatt „az abortált gyermekekkel végzett orvosbiológiai kutatás az elmúlt évtizedekben kibővült az abortált magzatok testének összegyűjtésével és kereskedelmével, amit különben etikátlannak tartanának egy emberi lényen végzett kutatás során.”

„Az abortusszal fertőzött vakcinák (különösen keresztények általi) elfogadása csak hozzájárul a halál kultúrájához” – írják a nők. „Nem dőlhetünk hátra, mivel az abortált emberi magzatok orvosi kutatásban történő használata fokozatosan normalizálódik, mint a modern orvostudomány ’szerencsétlen’ része.”

„Itt az ideje, hogy a papság és a laikusok bátran szembenézzenek ezzel a borzalommal, és ’maximális elszántsággal’ megvédjék az élethez való jogot a legkiszolgáltatottabbak számára” – állítják. „Véget kell vetni az abortusz eme gonosz vadhajtásának!”

Figyelembe véve elsősorban a COVID-19 vakcinákat, az aláírók, köztük a Pápai Akadémia az Életért három korábbi tagja - Dr. Pilar Calva, MD (Mexikó), Mercedes Wilson de Arzu (Guatemala), és Christine de Marcellus Vollmer (Venezuela) – „alázatosan” azt javasolják, hogy Ferenc pápa, a Vatikán és a püspökök világszerte „értékeljék újra” nyilatkozataikat „ az oltás és immunológia tudománya” sokkal teljesebb értékelése alapján.

Hozzáteszik, hogy mérlegelniük kell azt is, hogy a SARS-CoV-2 fertőzés átlagos túlélési aránya „nagyobb, mint 98,3%”; hogy az adatok még mindig „nem elégségesek a vakcinák lehetséges hosszú távú hatásainak meghatározásához”; és hogy „azok kísérleti jellege” az embereket „sürgeti, kényszeríti vagy korlátozza”, hogy azt a bioetikáról és az emberi jogokról szóló egyetemes nyilatkozat „közvetlen megsértésének” tekintsék.

„Ha ezeket együtt nézzük”, írják, „akkor ezek a tényezők azt mutatják, hogy azok a nyilatkozatok, melyek igazolják az abortusszal fertőzött COVID vakcina-jelöltek használatát, nem csak figyelmen kívül hagyják a meg nem születettek ellen elkövetett bűncselekmények súlyosságát és közvetlen mivoltát, de figyelmen kívül hagyják a betegség tudományos bizonyítékait és a jelenlegi vakcina-jelöltek inadekvát voltát és azok ismert és ismeretlen kockázatait.”

A fellebbezés, amelynek célja, hogy ráébressze a világot, „az abortusz valóságára”, és újra érzékenyítse az elmét a „magzati szövet forrására”, amit felhasználnak egyes vakcinákban, részletesen leírja azt a horrort, hogy mi történik a gyermekkel, akit meggyilkolnak a saját anyja méhében, feltéve a kérdést: „Hogyan profitálhatunk önszántunkból az általuk hozott áldozatból?”

„Az abortusz a mai kor ártatlanjainak lemészárlása”, írják az aláírók, kifejezve szilárd eltökéltségüket, hogy „elutasítanak bármely és minden vakcinát, amely abortált emberi magzatokból származó sejtek felhasználásával készül.”

„Keresztényekként arra van hívásunk, hogy elménkbe véssük Krisztust és egyesüljön szívünk Jézus Szent Szívével és Mária Szeplőtelen Szívével” – zárul a nők nemzetközi csoportjának felhívása. „Eljött az óra, hogy utánozzuk a korai keresztényeket, akik hajlandóak voltak életüket adni az Igazságért.

„Nem leszünk bűnrészesek. Itt az ideje küzdeni!”
A cikk angol nyelven

Lásd még:
Schneider püspök „új életpárti mozgalomra” szólít fel az „abortusszal beszennyezett” gyógyszerek, mint a COVID-vakcina elleni tiltakozásul