Language
1.1k

Nene Tereza

10:00
Momentet e vdekjes se Nene Terezes
Please type your posting here
1.6k

Interviste me Nene Terezen

10:01
Eshte vazhdim i intervistes me Nene Terezen pjesa e dyte.Ajo flet per ceshtje te ndryshme nga te cilat ne nxjerrim shume dobi.
Please type your posting here
911

Gjaku i dashurise

3 page(s)
Krishti dha jeten per mekatet tona sepse na donte
Please type your posting here
1.9k

Interviste me Nene Terezen Pjesa

08:24
Interviste me Nene Terezen Pjesa
Please type your posting here
1.2k

Vdekja

3 page(s)
Vdekja eshte nje moment i dhimbshem per ne.Kur nje i aferm vdes ne pikellohemi thell.Por nuk eshte fundi i cdogjeje.Permes ketij shkrimi zbuloni se cfare eshte vdekja ne konceptin e krishtere.
Please type your posting here
1 2.2k

Meshira e Zotit

02:20
Falja eshte arritja e paqes.Por qe te falesh duhet te mesosh dashurine dhe perulesine.Meso nga shembulli i Jezuit
Please type your posting here