Language

Nene Tereza

10:00
1.1k
Momentet e vdekjes se Nene Terezes
Please type your posting here

Interviste me Nene Terezen

10:01
1.6k
Eshte vazhdim i intervistes me Nene Terezen pjesa e dyte.Ajo flet per ceshtje te ndryshme nga te cilat ne nxjerrim shume dobi.
Please type your posting here

Gjaku i dashurise

3 page(s)
910
Krishti dha jeten per mekatet tona sepse na donte
Please type your posting here

Interviste me Nene Terezen Pjesa

08:24
1.9k
Interviste me Nene Terezen Pjesa
Please type your posting here

Vdekja

3 page(s)
1.2k
Vdekja eshte nje moment i dhimbshem per ne.Kur nje i aferm vdes ne pikellohemi thell.Por nuk eshte fundi i cdogjeje.Permes ketij shkrimi zbuloni se cfare eshte vdekja ne konceptin e krishtere.
Please type your posting here

Meshira e Zotit

02:20
1 2.2k
Falja eshte arritja e paqes.Por qe te falesh duhet te mesosh dashurine dhe perulesine.Meso nga shembulli i Jezuit
Please type your posting here