Aaron-Jozef
Aaron-Jozef

Francis Hates Her: She Met Sarah, Follows Burke, Calls John Paul II Her Grandfather

Hadden wij in Nederland maar meer van dit soort politici.
Aaron-Jozef

Cardinal Calls On Francis to Stop Belgian Homosexualists

Bravo, wat een geweldige kardinaal. Kardinaal Eijk is is zeer geschikt om gekozen te worden tot Paus.
Aaron-Jozef

Collapse: Diocese To Close 60% (!) Of Its Churches Within Five Years

Het imploderen van de Rooms Katholieke kerk is het gevolg van het Tweede Vaticaanse Concilie en haar Novo Ordo geloof. De Tweede Vaticaanse Conciliekerk staat op instorten, terwijl het aantal gelovigen dat het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie belijdt, is in dit bisdom sterk stijgende. De Sint Petrus broederschap in de Heilige Agnes kerk aan …More
Het imploderen van de Rooms Katholieke kerk is het gevolg van het Tweede Vaticaanse Concilie en haar Novo Ordo geloof. De Tweede Vaticaanse Conciliekerk staat op instorten, terwijl het aantal gelovigen dat het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie belijdt, is in dit bisdom sterk stijgende. De Sint Petrus broederschap in de Heilige Agnes kerk aan de Amstelveenseweg in Amsterdam groeit als boerenkool. Iedere zondag worden er drie Heilige Missen opgedragen. De 99 te sluiten kerken in het bisdom Haarlem Amsterdam kunnen beter overgedragen worden aan de Sint Petrus broederschap, binnen tien jaar zitten deze kerken dan weer vol met gelovigen. Het ware Rooms Katholieke geloof, het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie zal altijd blijven bestaan.
Aaron-Jozef

France’s Fight Against Home-Schooling Is Successful

In Nederland groeit Homescholing erg snel. Voor Frankrijk is het alternatief privaat onderwijs. Ook in Nederland groeit privaat onderwijs erg snel. In Nederland willen traditionele Katholieken private Tridentijnse Romeinse katholieke scholen stichten.
Aaron-Jozef

Savannah: Will The Roman Rite Be "Abolished" Church Wide in 2023?

Gelukkig kunnen we nog naar de Sint Pius X broederschap om ons Universele Katholieke Tridentijnse Romeinse geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie te belijden.
Aaron-Jozef

Belgium: Cycle Path Through A Church

Krankzinnig.
Aaron-Jozef

Francis Equates "Buddha And Jesus," Invokes Blessing “From On High”

Ik dank Onze Lieve Heer iedere avond op mijn blote knieën dat ik het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie belijd en gelukkig niets meer te maken heb het geloof van paus Franciscus zijn Protestantse Novus Ordo kerk die de Tien Geboden en de Zeven Sacramenten heeft afgeschaft en het Evangelie politiek uitlegt.
Aaron-Jozef

New Document: Francis Wants "Path of Love" for Adulterers But NOT for Catholics

Het is weer hetzelfde liedje alles mag als paus Franciscus maar de baas blijft, dictator.
Aaron-Jozef

Francis Equates "Buddha And Jesus," Invokes Blessing “From On High”

Wat ben ik blij dat ik bij de Tridentijnse Katholieke kerk ben aangesloten en niet meer Rooms Katholiek ben.
Aaron-Jozef

The Pope “Of Synodality” Hates Laces

Uit protest moeten alle priesters en misdienaars een touwtjes dragen.
Aaron-Jozef

Better Death: More Details About Fréjus-Toulon

Mgr. Rey moet zijn ontslag niet accepteren en zelf los van het Vaticaan verder gaan, miljoenen gelovigen over de gehele wereld zullen hem volgen.
Aaron-Jozef

One Of Francis Neo-Cardinals Already Out

Sommige homoseksuele priesters in de Protestantse Novus Ordo Kerk van paus Franciscus hebben een aanleg voor pedofelie
Aaron-Jozef

Roche The Hypocrite: Liturgical Warmonger Complains About Liturgical War

Wij hebben een stervende Protestantse Novus Ordo Rooms katholieke kerk en een bloeiende Vetus Ordo Tridentijnse, Romeinse, katholieke kerk. Deze twee organisatie zijn definitief gescheiden van elkaar, ze leven op voet van oorlog met elkaar.
Aaron-Jozef

LeFigaro: Francis Urges The Best French Bishop to Resign

Mgr. Rey moet een afzetting door paus Franciscus niet accepteren en zich los maken van de Rooms Katholieke kerk, de priesters en gelovigen in en buiten zijn bisdom zullen hem steunen.
Aaron-Jozef

Bishop: Homosex Jesuit School No Longer Catholic

Och ja, de jezuïeten, de maffia van de Rooms Katholieke kerk. Probeer met een boog om deze foute organisatie omheen te lopen.
Aaron-Jozef

Francis' Compromised Archbishop Carballo

De katholieke maffia van paus Franciscus.
Aaron-Jozef

Target Missed By 18 Million

Geen geld meer geven aan de moderne Rooms Katholieke kerk, des te eerder sterft de kerk uit en blijven de Tridentijnse, Romeinse, katholieke kerken over.
Aaron-Jozef

Doomed Project: Even Schönborn Strikes At German Synod

Homoseksuele onzin.
Aaron-Jozef

Italy: First Homosex Church Wedding

De homoseksuele Protestantse kerk van na het Tweede Vaticaanse Concilie van Paus Franciscus zal na het volgende conclaaf, later dit jaar, in duizenden stukjes uiteen vallen. Gelukkig zullen de gelovigen die het Universele Tridentijnse, Romeinse, Rooms Katholieke geloof belijden van voor het Tweede Vaticaanse Concilie de nieuwe Tridentijnse, Romeinse, Katholieke kerk stichten.
Aaron-Jozef

Is The Church For Francis 200 Years "Behind" [Western Decadence]?

Hypocriete club.