francesco69
francesco69

Ferenc pápa megköszöni II. János Pálnak, hogy megkérdőjelezte Péter primátusát

Ez a Bergolio egyre hülyébb:(((((((((((((((Bocsánat, hogy így írtam, de ezt nem nem feltételezni. Vagy, ha igy gondolja és nem az, akkor meg még nagyobb a baj.
francesco69

Kardinális probléma

Mondjuk ilyen egyházi vezetés mellett nem csoda. Aki szeretne valami megerősítést, azt is elveszíti Marx mellett, ami eddig ott pislákolt a lelkében.
francesco69

Az osztrák püspökök a homoszexuálisok hivatalos "áldásán" dolgoznak

Ez a legfőbb gond a mai világban. Mindenen túl mutat. Remélem a keresésben csak az igazságra találnak rá és nem kerülik ki Krisztust!
francesco69

Anne Soupa: A tökéletes jelölt a lyoni érsek helyére

Szóval, eljutottunk oda, hogy debilis gondolkodású emberek vágyaira odafigyel a média, sőt igazat ad nekik, támogatja. És ennek a nőnek van bőr a képén ilyen torz és beteges vágyakról beszélni. Nagyon meggondolandó, hogy teológiai képzésben milyen világi hívőket részesít az Egyház. Mert ez a nő csak a saját fantázia torz világában tudja értelmezni és használni a szentírást. Nem biztos, hogy …More
Szóval, eljutottunk oda, hogy debilis gondolkodású emberek vágyaira odafigyel a média, sőt igazat ad nekik, támogatja. És ennek a nőnek van bőr a képén ilyen torz és beteges vágyakról beszélni. Nagyon meggondolandó, hogy teológiai képzésben milyen világi hívőket részesít az Egyház. Mert ez a nő csak a saját fantázia torz világában tudja értelmezni és használni a szentírást. Nem biztos, hogy annyi világi teológusra van szükség. Mi a haszon belőlük?
francesco69

Keresztelés vízpisztollyal

Ez most komoly??????
francesco69

Amikor a püspökök gondolkodnak … – Actio Catholica Alapítvány

Ez az, hogy a mi püspökeink, tisztelet a kivételnek, nem hisznek ebben!!!!
francesco69

Újabb bíboros fulladozik a zokogásban (videó)

A bűneink miatt kellene mindannyiunknak sírni! A bűn és következménye még egy bibirost sem sarkalt nyilvános zokogásra. Inkább elkendőzik azt. Ez mindannyiunkra is vonatkozik.
francesco69

1938 Eucharisztikus kongresszus

Elfordulás a fejlett Nyugattól a Kongresszus? A romlott Nyugattól!! Ez a film minden csak, nem helyes és igazságos emlékezés. Az 1938-as Kongresszus a hit és az imádás jegyében volt megrendezve és valóban hittel imádták az Oltáriszentséget vagyis Krisztust. Gyanúm, hogy a most következő kongresszuson, nem Krisztus lesz a központ, hanem a jelenlévő emberek önkifejezése, érzelmei, közösségi …More
Elfordulás a fejlett Nyugattól a Kongresszus? A romlott Nyugattól!! Ez a film minden csak, nem helyes és igazságos emlékezés. Az 1938-as Kongresszus a hit és az imádás jegyében volt megrendezve és valóban hittel imádták az Oltáriszentséget vagyis Krisztust. Gyanúm, hogy a most következő kongresszuson, nem Krisztus lesz a központ, hanem a jelenlévő emberek önkifejezése, érzelmei, közösségi magamutogatás, tánc és minden ami elfedi Krisztust. Csak lakomáról közösségi élményről beszél, az áldozat csak mellékes, mert a ma élő ember sem akar áldozattá válni Krisztussal. 1938-ben mélyen hívő teológusok, lelkipásztorok világi hívők szervezték, akik élő hittel hitték az Oltáriszentségben Krisztust, ma homályos, kétértelmű kifejezésekkel élő, énközpontú mentalitással rendelkező, szerepjátszó, bizonytalan teológiai tudással rendelkezők.
francesco69

Korona mise: Önkiszolgáló szentáldozás egy műanyag tálcáról (videó)

Már nem is csodálkozom semmit, a szent és a profán közötti különbség eltűnt a hittel együtt.
francesco69

Négy bíboros és hét püspök szólalt fel

Igen sajnos ez így van, ezek a vatikáni emberek, csak béresek, a pénz érdekli és a hatalom őket.
francesco69

Itt van az "szentostya bár"

Gondolom a hívek erre nem valami pozitívan reagáltak, mert végül is nem írtak le a reakciót. Ami ezek művelnek felháborító.
francesco69

Bux prelátus: XVI. Benedeknek "nincs igaza"

Bux prelátus inkább hallgatna bőszen:(
francesco69

Ferenc pápa: Az egyház olyan, mint a Szűzanya. Mindkettőnek vannak hibái (2013. szeptember 11.)

Ez a Ferenc, tényleg nem tudja, hogy mit beszél. A Szűzanya, szeplőtelen fogantatás, vagyis az áteredőbűn bűn nélkül fogant Szent Anna méhében, a személyes bűnöktől is mentes volt, mert Isten kegyelmével szüntelenül együttműködött. Mi lesz legközelebb megkérdőjelezi a szüzességét is, szülés előtt, a szülésben és a szülés után.
francesco69

Ferenc pápa a házas diakónusokért imádkozik

A diakónusok nem áldozópapok, hanem a szeretetszolgálatra és az oltár körüli szolgálatra lettek felszentelve. A szentségek közül a keresztséget szolgáltathatják ki, amit a laikusok is rendkívüli helyzetben. Soha nem is volt szó másodosztályról, egyszerűen szerpapok, diakónusok ezt a szolgálatot kapták a felszenteltség által. Az Egyházban hierarchia-ban ezen a lépcsőfokon állnak. Össze-vissza …More
A diakónusok nem áldozópapok, hanem a szeretetszolgálatra és az oltár körüli szolgálatra lettek felszentelve. A szentségek közül a keresztséget szolgáltathatják ki, amit a laikusok is rendkívüli helyzetben. Soha nem is volt szó másodosztályról, egyszerűen szerpapok, diakónusok ezt a szolgálatot kapták a felszenteltség által. Az Egyházban hierarchia-ban ezen a lépcsőfokon állnak. Össze-vissza beszél, zavart kelt a hívekben. Annyi zavarodott kijelentést tett már eddig, hogy a két évezred alatt élő pápák nem tettek ilyet. Mentálisan milyen helyzetben van Ferenc? Az időskori gyakori elbutulás, ami betegség, őt is elérheti.
francesco69

Georg Bätzing (Limburg) püspöke egyfajta pályával - csak tüskék nélkül

A baculum, az ördög egyik szarvát ábrázolja?:)))
francesco69

Új püspök: Meleg stóla

Undorító
francesco69

A pokoltól való félelem? A katolikus ellenes érsek a fatimai imát módosítja (videó)

Bocsánat a Szűz Anya tanítja ezt az imát, akkor még súlyosabb a püspök vétke.
francesco69

A pokoltól való félelem? A katolikus ellenes érsek a fatimai imát módosítja (videó)

Fatima, hivatalosan elfogadott hely! Az Istentől küldött angyal imádságát,ez a püspök átírja. Mit képzel ez magáról, de lehet, hogy az Ő helyében lehet is félni a pokoltól.
francesco69

II. János Pál: Megmagyarázhatatlan melegség

Ez a cikk nagyon nem tetszik!!!!! 😡 😡 Ez a kamu kategória!
francesco69

Ferenc pápa: A hit nem azért terjed, hogy meggyőzze az embereket

Ja a missziós parancs akkor kamu volt? Vagy nem? Csak Ferenc kamuzik?
francesco69

További információ a régi rítussal kapcsolatos kérdőívről

Mert sokan, nagyon sokat ugyan azt akarják, mint ő. Ilyen püspököktől mit lehet várni?
francesco69

BAJ KÖZELEG? A Vatikán többet akar tudni a régi rítusról

Akkor azt nem a régi rítusnál kell keresni.
francesco69

BAJ KÖZELEG? A Vatikán többet akar tudni a régi rítusról

Melyek a pozitív és negatív tényezői? A liturgiának lehetnek negatív tényezői?????
francesco69

Az érsek "idegesítő levelekről" panaszkodik

Szintetizátor és gitár van , az a lényeg, katolikus liturgia ősi hangszerei, de hívek nem kellenek. Ennyi gyáva püspököt.
francesco69

A szégyentelen püspök saját papjait támadja

Ezek a püspökök, Krisztus és az Egyház árulói, ennek a világnak az alkalmazottjai semmi több:((
francesco69

A szekularizált Ferenc pápa "vallásos" küzdelemben szenved, ha a Pachamamáról kell beszélni

A Föld egy bolygó, Isten teremtménye, sem érezni, sem gyűlölni, sem megbocsátani nem tud. Ferenc a kifejezés eszközeit keresztény terminológia szerint intézhetné. Ő a Pápa jelenleg, de lehet hogy nem tudja, vagy maga sem hiszi el.
francesco69

Plüss mackó: A pap nehezen viseli, hogy emberek nélkül kell misét tartania (videó)

Egy kis infantilizmussal fűszerezve
francesco69

Német püspök: "Luxus probléma" az, hogy nincs mise

Megint egy alkalmatlan püspök, de még embernek is:(
francesco69

Ezért kell bezárni az összes templomot?

Ha ha hu hu haha:)))
francesco69

A bíboros úgy ordít, mint egy démon

Fatima ettől az embertől jobbat érdemelne, de az ördög ott van jelen a legjobban, ahol Isten végtelen irgalma legjobban ajándékozza a kegyelmet.
francesco69

A bíboros úgy ordít, mint egy démon

Ennyi idióta püspököt keresve sem lehet találni, a saját hitetlenségükben vesznek el, beszélnek össze-vissza, aminek semmi értelme nincs. A legfájdalmasabb, hogy a beszédükből nem Jézus szól. Ez az ami nagyon szomorú.
francesco69

Őrült németek: A Mindenható "meghalt", a hívők pedig "túlértékelik" a misét

Ez az ember a szentmiséből semmit sem ért, csak fellépés és szereplés meg bohóckodás a számára, mint a legtöbb német püspöknek és papnak.
francesco69

Őrült németek: A Mindenható "meghalt", a hívők pedig "túlértékelik" a misét

Igen az Eucharisztia a minden, minden íz édessége és teljessége van benne, a legmélyebb és legvalóságosabb jelenlét. Ezt a püspök nem tudja? Hogyan neveznek ki ilyen embereket püspöknek? Sokszor feltettem már és felteszem ezt a kérdést.
francesco69

A pap megőrült a húsvéti szentbeszéde közben

ISTENEM!
francesco69

Ismét: Ferenc pápának fogalma sincs Júdásról

Ez a pápa nem adja fel, hogy az ördögnek adja az Egyházat. Diakónusnők minek????? Kinek????? A papságot kell visszahelyezni oda, ahová való az áldozópapi tisztségbe. Csak nem tudom, hogy Ferencnek áldozat e még a szentmise???? Sajnos ezt ő maga sem tudja. Nem veszik észre, vagy nagyon is, hogy Ferenc mentálisan van leépülve, saját nárcisztikus hajlamának a rabja. Nem tud a rosszban veszíteni, a …More
Ez a pápa nem adja fel, hogy az ördögnek adja az Egyházat. Diakónusnők minek????? Kinek????? A papságot kell visszahelyezni oda, ahová való az áldozópapi tisztségbe. Csak nem tudom, hogy Ferencnek áldozat e még a szentmise???? Sajnos ezt ő maga sem tudja. Nem veszik észre, vagy nagyon is, hogy Ferenc mentálisan van leépülve, saját nárcisztikus hajlamának a rabja. Nem tud a rosszban veszíteni, a jót meg nem akarja.
francesco69

Pálmaág? Nem, Pachamama megtiltotta

Mert a levágott ágak megsértik a természetet? Mi van a metszéssel? A termeléskor fölöslegessé vált részekkel? A levágott barka, pálma, olajfa ágak segítik a növény megújulását. El ment ezeknek még a maradék eszük is. Az Isten adja a növekedést!!!
francesco69

Az őrült német egyház szentáldozást ad elvitelre

Ezek egyre hülyébbek:(((
francesco69

Koronavírus: Megoldást találtak

Sajnos igaz, hogy a római kereszténység megpróbáltatás alatt áll, de a keleti kereszténység, Moszkva, Konstantinápoly stb., az adott politikai hatalom,(cezaropapizmus Moszkva, Kiev) szabadkőművesség (Konstantinápoly) befolyása alatt áll. Az adott politikai hatalom kihasználja a keleti egyházakat is teljesen politikai céljaik elérése érdekében. Nyilván keleten és nyugaton is meg vannak a szentek, …More
Sajnos igaz, hogy a római kereszténység megpróbáltatás alatt áll, de a keleti kereszténység, Moszkva, Konstantinápoly stb., az adott politikai hatalom,(cezaropapizmus Moszkva, Kiev) szabadkőművesség (Konstantinápoly) befolyása alatt áll. Az adott politikai hatalom kihasználja a keleti egyházakat is teljesen politikai céljaik elérése érdekében. Nyilván keleten és nyugaton is meg vannak a szentek, ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni. A római és a nyugati kereszténység nem ateista, én sem vagyok az, meg még sok millióan.
francesco69

A melbourne-i érsek magát szégyeníti meg

Ennek az érseknek nem kívánom, hogy azt a szenvedést élje át, amit Pell bíboros, de azt igen hogy veszítse el mielőbb a hivatalát, mert az ilyen ember teljesen méltatlan. A vértanúk korában az ilyen püspök, nem vállalta volna a vértanúságot, sem a rábízott nyáj védelmét.
francesco69

Csak ne vegyétek el a misét

Az Oltáriszentség imádását nem pótolja a Tv-ben vagy más médiumon keresztül közvetített szentmise. A szentáldozás gyakorisága sokkal kisebb volt a hatvanas évek előtt, nyilván szigorúbb feltételek miatt, de a napi szentmisén való imádságos részvétel sokkal több volt, ha nem is minden misén áldoztak a hívők. Szóval a templom, mint szakrális hely, mint Isten Háza, mint a szentmise áldozat …More
Az Oltáriszentség imádását nem pótolja a Tv-ben vagy más médiumon keresztül közvetített szentmise. A szentáldozás gyakorisága sokkal kisebb volt a hatvanas évek előtt, nyilván szigorúbb feltételek miatt, de a napi szentmisén való imádságos részvétel sokkal több volt, ha nem is minden misén áldoztak a hívők. Szóval a templom, mint szakrális hely, mint Isten Háza, mint a szentmise áldozat bemutatásának helye, nem pótolható semmivel.
francesco69

A püspök megtiltja a misék alatt az Istenhez fordulást és a szentáldozás alatti térdelést

Ez az ember egy velejéig romlott, hitetlen!!
francesco69

A püspök megtiltja a misék alatt az Istenhez fordulást és a szentáldozás alatti térdelést

Ez is idióta, ezt a püspököt laicizálni kell, el kell tüntetni a klérusból
francesco69

Tagle bíboros a koronavírust dicséri, mert az jót tesz a környezetnek

Pont ezt akartam írni, valóban ez egy idióta, hogy lehetett ebből püspök, bíboros.
francesco69

A Vatikán megőrült: A koronavírus a földanya szövetségese

Nincs se milyen földanya, Föld van, amit Isten a semmiből teremtett. Isten alkotása, nem személy, nincs semmilyen panteizmus. Isten van csupán, és minden annyira, amennyire Isten akarja, hogy legyen.
francesco69

Lesz, ami lesz: A püspök engedélyezi az ápolóknak a betegek kenetét

Mehetne a püspök is, ő az egyházmegyéjében a legfőbb pap, nem kell annyira félteni az életét. Neki kellene példát mutatni. Az élet odaadása az csak smafu???
Félre ne értse valaki is, ha meghal majd lesz helyette másik püspök, de nyugodt lehet, hogy mások üdvösségéért adta oda az életét. Úgy viselkednek, gondolkodnak, mint akik nem hisznek az örök életben. A magyar püspökök is csak úgy lapulnak, …More
Mehetne a püspök is, ő az egyházmegyéjében a legfőbb pap, nem kell annyira félteni az életét. Neki kellene példát mutatni. Az élet odaadása az csak smafu???
Félre ne értse valaki is, ha meghal majd lesz helyette másik püspök, de nyugodt lehet, hogy mások üdvösségéért adta oda az életét. Úgy viselkednek, gondolkodnak, mint akik nem hisznek az örök életben. A magyar püspökök is csak úgy lapulnak, semmi érdemleges közlésük, álláspontjuk nincs. Bezártak a templomot, és kivárjak, hogy hogyan tudnak ebből jól kijönni.
francesco69

Koronavírus: A plébános egy megoldást talált a nyílt misére

Jeles ötlet volt, tisztelet a plébánosnak érte. Azonban az erkélyeken nem sokan ülnek. :( sajos