francesco69

Vége a Familia Christinek

Nem kell semmi olyan, ami igazán krisztusi, csak azok a modern "lelkiségi" áramlatok, amelyek zsidóznak (szombati ünneplik az Eucharisztiát), akik a bűnbevallást csak kibeszélő show-nak tartják, meg még sorolhatnánk. Ezek felmagasztalt közösségek, mert ezek a Sátánra nem veszélyesek, az ember üdvösséget nem is szolgálják.
francesco69

A Vatikán megvédi Ferenc pápát és XVI. Benedeket a koronavírustól

Ne tegyük már magunkat nevetségessé!!
francesco69

A Vatikán megvédi Ferenc pápát és XVI. Benedeket a koronavírustól

Hisztéria, Szent II. János Pál pápának nagyon komoly betegségei voltak, meg merénylet és ilyen hisztériát soha nem keltettek. Javaslom neki a karantént. Nem csak korona vírus okán. Már az egész nagyon nevetséges kategóriába megy át. Ezen túl ha valamilyen vírus, betegség fel üti a fejét, akkor tilos lesz a szentmise a szentáldozás a szentgyónás? A haldoklóknak a viaticum elérhetetlen lesz?
francesco69

Ferenc pápa koronavírus tesztje negatív lett

Mentális zavar és hisztériára hajló magatartás tesztjén is átment????
francesco69

Lourdes: Lezárták a "gyógyfürdőket" a koronavírus félelme miatt

A gyógyulás ajándékát zárták el. Megbolondultak?!
francesco69

A német püspökök új elnököt neveztek ki

Szégyen a német püspökök magatartása.
francesco69

Az apáca a Vatikán szemlélődő élethez való megközelítését kritizálja

Igen, aki nem imádkozik az miről is szemlélődjön. Szomorú, hogy ide jutottak néhányan.
francesco69

Nulla kegyelem: A pap felakasztotta magát

Uram bocsáss meg neki és adj neki örök életet! A gyilkosokat pedig vezesd megtérésre!
francesco69

Pápai életrajzíró: Ferenc pápa a püspököktől akar engedélyt kérni a házas papsághoz

Sátán nem adja fel a céljait és Ferencben jó munkatársat talált. Megtérni kell, de azt nem akarnak.
francesco69

Ferenc pápa náci zászlót lobogtat, hogy megindokolja az illegális bevándorlást

Ez a pápa soha nem érti meg ezt a helyzetet, mert az ő családja is bevándorló volt, de elfelejti, hogy ők katolikus bevándorló ként mentek egy katolikus országba. Ezek pedig egy identitását vesztett Európába jönnek erőszakos, fundamentalista meggyőződéssel, anyagi és területi haszon reményében az itt élők ellen. Olyan mint a betegnek gyógyszer helyett mérget beadni.
francesco69

A milánói érsek felfüggesztette az összes misét

De félnek a betegségtől és a haláltól, még az Urat is félre állítják , pedig csak Ő tud igazán gyógytani és életet adni. Ennyi hisztérikus püspököt és papot még a történelem nem termett ki, a hitnek a legkisebb jele sincs bennük. Ennyi erővel akár milyen fertőző betegségnél be kellene a misét szüntetni, pedig inkább többet kellene imádkozni. A milánói érsek ezt nem tudja? Nem hiszi? Az ördög meg …More
De félnek a betegségtől és a haláltól, még az Urat is félre állítják , pedig csak Ő tud igazán gyógytani és életet adni. Ennyi hisztérikus püspököt és papot még a történelem nem termett ki, a hitnek a legkisebb jele sincs bennük. Ennyi erővel akár milyen fertőző betegségnél be kellene a misét szüntetni, pedig inkább többet kellene imádkozni. A milánói érsek ezt nem tudja? Nem hiszi? Az ördög meg röhög a markában, hogy ekkora stupid püspökök vannak, hogy megvezetheti őket.
francesco69

Egy videón látszik, ahogy Tagle bíboros csípőjét riszálja

Az embereket, nem ezzel kell lenyűgözni, hanem Krisztussal. Nyilván a vidámságnak is meg van az ideje, de főleg a helye, hogy mit hol, hogyan teszek.
francesco69

Nagyböjt: A bécsi székesegyház tele van szeméttel (fotók)

Ez a lila rongy, semmi olyat nem fejez ki, ami a bűnbánatra irányítana a figyelmet. A bűnbánati öltözet az egyház hagyományában a durva daróc öltözet, amit Assisi Szent Ferenc is viselt. Ez a szörnyűség inkább egy modern fehérnemű reklám.
francesco69

A svájci egyházmegye megerősíti: "Mindenit" meghívnak szentáldozásra

Ne dobjátok a kincseiteket a kutyák elé. Jézus mondta. A haladó egyház életében csak az Ő szavának nincs súlya. Kyrie eleison!
francesco69

Nann püspök bocsánatot kér Gänsweintől, a "tanács egyházáért" küzd

z Egyházban nincs két nézet, csak egy Krisztusé!!!!!!!!!!!!! Milyen egyház tagja ez a püspök? Nem tudja? Sapkája után ítélve a bohóc egyházé.
francesco69

Gänswein inkognitóban jelent meg a Szent Péter téren

Nem szeretem, amikor valaki sajnáltatja magát. Nem kell inkognitó annak, aki egyenes lelkületű. Ez a nagy baj, hogy a Vatikán a Pápával az élen a tiszta szívet és az egyenes lelkületet felcserélte a diplomácia sikamlós, korrupt szokásaira. 50. zsoltárt tessék imádkozni és megélni. El kellene már kezdeni az imádságot, meg a böjtöt. Nagyon hasznos.
francesco69

Az olasz homoszexuális a "bántalmazási áldozatot" játssza

Ezek hazudoznak, undorítóan viselkednek, de Vatikán meg is érdemli mert nem tud határozottan fellépni, és még a melegeket védelmezi. Nem a világnak kell az Egyháznak megfelelni hanem Krisztusnak. Itt a szenvedés ideje! A Kálváriára fel kell menni, nem lehet elkerülni. Nem is értem pont a pápa akarja elkerülni.
francesco69

A Vatikán Kúria pap ki akar békülni a szabadkőművességgel, de ő maga is szabadkőműves

A Sátánnal nincs dialógus. A szabadkőművesség pedig benne van, abban a kritériumban, amire a szent Pápák és és az egyház zsinatja a tridenti excommunikációt mondott ki. Ne beszéljünk már mellé. A diplomata képzőben és az osztrák szemináriumban ennek az idétlen papocskának ehet ne tanították. És minden papi gyakorlat, kipróbálás nélkül bizottsági tagnak nevezik ki.
francesco69

A bíboros óvatosan kritizált: Ezért meg is támadták

Nem biztos óriási tömegre van szükségünk. Bűnnem nem lehet szaporítani az egyház tagjait. Imádság, böjt, megtérés az eszköz, de ezt nem akarják a német püspökök meg a világ számtalan püspöke, mert bűnben élnek és jól érzik magukat benne. Ez itt az a nagy gond, sajnos.
francesco69

Tagle bíboros szórakozás a templomban - tánc és nevetés

Majd legközelebb sír, bohóc nem több.
francesco69

Ferenc pápa láthatóan "ideges", mert a média haragszik "rá"

De kit érdekel, hogy a média mit mond, egy pápának ez a fő gondja, nem is értem felháboritó, egy durcás gyerek nem viselkedik így mint ő. De ideges lettem én is:)))))))))))))
francesco69

Ferenc pápa láthatóan "ideges", mert a média haragszik "rá"

Nem a médiának kell megfelelni egy pápának, hanem a Szentlélek Úristennek. Azért, hogy a világ vagy a média haragszik rá inkább boldognak kellene lennie mert jó úton halad. Nem lettek volna vértanú és hitvalló pápák, ha a világ elvárásait vették volna figyelembe. Nem is értem Ferenc ezt nem tudja, hogy ez a kötelessége a Pápának, vagy ő csak média sztár, celeb akar lenni. Nem kellett volna …More
Nem a médiának kell megfelelni egy pápának, hanem a Szentlélek Úristennek. Azért, hogy a világ vagy a média haragszik rá inkább boldognak kellene lennie mert jó úton halad. Nem lettek volna vértanú és hitvalló pápák, ha a világ elvárásait vették volna figyelembe. Nem is értem Ferenc ezt nem tudja, hogy ez a kötelessége a Pápának, vagy ő csak média sztár, celeb akar lenni. Nem kellett volna elfogadni a választást, ha csak ennyit jelent a Pápaság neki. Ő csak azért ideges, hogy nem tudta végbe vinni a cölibátus eltörlését, mert semmi mást nem akar, mint sztároltatni magát, média és világ szeretete érdekli, és nem az Egyház krisztusi iránya.
francesco69

Brandmüller bíboros: A német szinódus Luthert majmolja

A reformáció hatalmas sebet ütött az Egyház testén. A XIX. századvégén a Vaskancellár a német katolikus egyházat üldözte, Hitler kiirtani akarta a katolikusokat. Ezek külső ellenségek voltak, nem sikerült nekik. Marx érsek és pribék püspökei most belülről akarják szétzúzni. A történelemben egyiknek sem sikerült teljesen, nekik sem fog, de mély sebet ejtenek rajta.
francesco69

Német püspök: Már a szemináriumban sem szerettem Gänsweint

Az irigység a Sátán sajátos tulajdonsága, ebből született a halál, főbűn. Ez a prelátus ebben a főbűnben szenved, a szentgyónás gyógyít testet és lelket.
francesco69

Zen: A Vatikán mindent megtesz, hogy az ellenségnek adja az egyházat

Igaza van Zen bíborosnak, sajnos.
francesco69

Ferenc pápa láthatóan "ideges", mert a média haragszik "rá"

Eltűnhetne már a színről, mert ennyit egy Pápa régen ártott az Egyháznak.
francesco69

Tosatti. Ratzinger magát gondolja pápának

Ezeket a prelátusokat mind ki kellene közösíteni és meneszteni az Egyház közeléből is a szabadkőműves páholyokban úgy is stabil helyük van, a munka nem teszi tönkre őket, mert az életükben sem dolgoztak csak élősködtek az Egyház nyakán.
francesco69

Tosatti. Ratzinger magát gondolja pápának

Mert Benedek úgy él és gondolkodik, mint ahogyan egy pápának kell.
francesco69

Német püspök: Már a szemináriumban sem szerettem Gänsweint

"Ápolhatja Benedeket", ilyen kijelentést tesz. Fogalma nincs arról, hogy mit jelent beteget, idős embert ápolni, de gondolom nagy vehemenciával beszél a szószékről a betegek gondozásáról. Minden püspök jelöltet 2- 3 évre el kellene küldeni szociális munkára, hogy kiderüljön mennyire alázatosak és alkalmasak a püspökségre. 100 jelöltből maximum egy felelne meg a püspökségre.
francesco69

Német püspök: Már a szemináriumban sem szerettem Gänsweint

Nem szégyenli magát ez a püspök, hogyan nyilatkozik? Apostolutódnak nevezi magát? Rosszabb mint egy istentelen ember. Undorító.
francesco69

A német szinódus "konzervatív ellenfele" kézbe áldozást kap, egy lánytól

Szentségtörés, még a Szűzanya sem tett ilyet:((( az egész német egyház undorító
francesco69

Meglepő? A maszk mögött egy "püspök" rejtőzik

A külső mutatja a bensőt:(
francesco69

Ferenc pápa: Az egyháznak meg kell adnia magát "a közös emberiségünknek"

Ferenc egyre jobban kimutatja, hogy a globális hatolom cselédje.
francesco69

Ferenc pápa: Az egyháznak meg kell adnia magát "a közös emberiségünknek"

Krisztus nem adta meg magát csak az Atyának!
francesco69

Mi lett Marx bíboros nagy bántalmazási tanulmányának az eredménye? Semmi

Sajnos egy bántalmazás is nagy sebet üt az egyházban, de természetes, hogy ezek a számok hazugságokra és nyílt egyházellenességre vallanak. Marx pedig nem az egyház sebeit gyógyítja, hanem még inkább megsebesíti, mert célja az egyház elpusztítása. Marx nyíltan hitetlen, szabadkőműves Krisztus és az egyházát gyűlölő bíboros. Nevében és tetteiben méltó nemzettársa Karl Marx-hoz.
francesco69

A nő megtámadása Ferenc pápa számára a legnagyobb média esemény 2019-ben

Adja Isten, hogy lelépjen.
francesco69

Raúl Vera püspök homoszex misét ünnepel

Meddig süllyednek még a mocsokban??? Itt derül ki, hogy az egyházban számtalan alkalmatlan emberből lesz püspök, mert nem a munka és imádság az ami számít a kinevezésben, hanem az alkalmazkodó természet és a csúszós nyelv, hogy finom legyek. 35 év a korhatár a püspökszentelésnél, vagy 10 év szolgálati idő, ami nagyon csekély. nyugodtan lehetne 25 éves szolgálati időre, az életkort 50 évre emelni.…More
Meddig süllyednek még a mocsokban??? Itt derül ki, hogy az egyházban számtalan alkalmatlan emberből lesz püspök, mert nem a munka és imádság az ami számít a kinevezésben, hanem az alkalmazkodó természet és a csúszós nyelv, hogy finom legyek. 35 év a korhatár a püspökszentelésnél, vagy 10 év szolgálati idő, ami nagyon csekély. nyugodtan lehetne 25 éves szolgálati időre, az életkort 50 évre emelni. Aki ez idő alatt becsületes, dolgok és hitelesnek bizonyul azokból püspököket választani. Nagyon sok próbának kitenni őket, vidéki lelkipásztorkodás, betegek, szegények gondozása, missziók, a szegénység megtapasztalása, kétkezi munka, mert nem szeretnek és nem is tudnak dolgozni. A látszat mentalitás a minden szükségre való érzékenykedés, de az életvitelük a luxust célozza meg. A bor iszik és vizet prédikál eset jellemző a felső klérusra. Vannak kivételek, de azok nagyon ritkák.
francesco69

Gänswein ellentmond Sarah bíborosnak: Benedek "soha sem" látta a könyvet

Gänswein egy igazi karrierista, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy bíboros legyen majd. Az ilyen ember soha senkit nem szeret és nem tisztel teljes szívből, mindig csak annyira, amennyire az érdeke megkívánja. A Vatikánban számtalan ilyen ember egyengeti a karrierjét minden gátlás nélkül. Sajnos ez nem új jelenség, mindig is volt, van és lesz, csak az a kérdés, hogy az erre illetékes …More
Gänswein egy igazi karrierista, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy bíboros legyen majd. Az ilyen ember soha senkit nem szeret és nem tisztel teljes szívből, mindig csak annyira, amennyire az érdeke megkívánja. A Vatikánban számtalan ilyen ember egyengeti a karrierjét minden gátlás nélkül. Sajnos ez nem új jelenség, mindig is volt, van és lesz, csak az a kérdés, hogy az erre illetékes személy mennyire tudja, akarja ezt visszaszorítani. Ferenc biztos nem, mert ő szereti ha hízelkednek neki és szüksége van besúgókra. Sajnos ez az egyházmegyékre is jellemző, a középszerű püspökök igénylik az ilyen munkatársakat.
francesco69

Müller: Benedek nem "emeritus pápa", hanem "emeritus püspök"

Úgy látszik, hogy Müller is beszél összevissza, ha úgy látja hogy Ferenctől remélhet valamit, akkor óvatos, ha nem akkor kritikus. Sajnos az álláspontja Müllernek egyre zavarosabb. Dönteni kell neki és kíméletlenül ki kell jelentenie, amit persze tud, hogy Ferenc eretnek és szerintem hitetlen is, vagy valami nagyon érdekes hite van, ha van.
francesco69

Ferenc pápa élvezi a cirkuszi műsort (videó)

Az emberi lélek szennyezése ellen nem harcol Ferenc, akinek ez lenne a kötelessége, sőt Ő maga az aki szennyez, a kétértelműségével, hazugságaival.
francesco69

A német püspök jobban tudja Krisztusnál: "Igazságtalan kihagyni" a nőket a felszentelésből

Sajnos Németországban nagyon jól sikerült a protestantizmus, a nácizmus, a kapitalizmus, a liberalizmus, a genderizmus, a kereszténységből és főleg a katolicizmusból nem sok minden maradt.
francesco69

A vatikáni újságírók megindokolják Ferenc pápa kirohanását

Nem felelne meg, meg most sem felel meg a hivatásának, de az egész környezete sem.
francesco69

Ferenc pápa megkérte a futball menedzsert, hogy ne vessen keresztet (videó)

Sajnos ez a Ferenc indulatokat vált ki az emberből, pedig nem szabadna, hogy felzaklasson bennünket. Bízom benne, hogy ez az ember megfeledkezik Ferencről és Krisztusra gondol és keresztet vet ismét.
francesco69

Családi karácsonyi kártya: Utcai ruhát viselő bíboros és püspök a három kutyájukkal

Ezekre még a kutyámat sem bíznám, nem még a híveket, szerencsétlen három kutyus.
francesco69

A pap rolleren hagyja el a szentesti misét (videó)

Ennek a papnak ebben a rollerezésben ki is fulladt a karácsonyi üzenet. Tőle még a betlehemi számár és ökör is nagyobb hittel és okossággal rendelkezett.
francesco69

A Valle de los Caídos priorja elhagyja a papságot

Ez a hitvesztés ennek a szerencsétlen papnak nem most kezdődött, talán nem is volt, csak karrierépítő "hite" volt.