Clicks250

The Story of Jesus - Finnish Version Tarina Jeesus Kristus Suomalainen versio

jamacor
1
Tarina Jeesus Kristus (Jumalan Poika). Mukaan Luukkaan evankeliumin. Suomalainen versio. Jumala siunatkoon teitä kaikkia. (Googlen käännös Englanti-suomi) The Story of the Life and Times of Jesus …More
Tarina Jeesus Kristus (Jumalan Poika). Mukaan Luukkaan evankeliumin. Suomalainen versio. Jumala siunatkoon teitä kaikkia. (Googlen käännös Englanti-suomi) The Story of the Life and Times of Jesus Christ (Son of God). According to the Gospel of Luke. Finnish Version. God Bless You All.

Jeesus (engl. Jesus, myös nimellä The Jesus Film) on vuonna 1979 valmistunut yhdysvaltalainen elokuva. Elokuva perustuu Luukkaan evankeliumin kuvaukseen Jeesuksen elämästä, kuolemasta ja ylösnousemuksesta. Se on käännetty 1 070 eri kielelle. Elokuvasta on tehty myös lyhennetty lasten versio Jeesuksen jäljillä, josta on tehty käännös 132 kielelle. Jeesus-elokuvan ovat ohjanneet australialainen Peter Sykes ja englantilainen John Kirsh. Jeesuksen roolissa nähdään Brian Deacon.

Jeesusta on sanottu maailman katsotuimmaksi[1] ja laajimmin levitetyksi elokuvaksi, sillä sitä käytetään edelleen ahkerasti lähetystyössä ja erilaisissa evankelioivissa missioissa sekä uskontotunneilla kouluissa. Elokuvaa on jaettu aktiivisesti myös Suomessa.

Alun perin Jeesuksen taustalla on maailmanlaaja evankelioimisjärjestö Campus Crusade for Christ. Se tuotti elokuvan, joka tuli Yhdysvalloissa teattereihin loppuvuodesta 1979. Elokuvan tuotantokustannukset olivat kuusi miljoonaa silloista dollaria. Jeesus-elokuvan levittämiseksi ja käyttämiseksi evankelioimisen välineenä perustettiin The Jesus Film Project.

The Jesus Film Projectin tuorein elokuva on vuonna 2008 ensi-iltansa saanut Jeesuksen elämää naisnäkökulmasta tarkasteleva Magdalena: Released from Shame.
perceo3 likes this.