Clicks417

Meg kell kezdeni a muszlimok evangelizálását

charisma
2
A szomáli születésű Ayaan Hirsi Ali 2010-ben, egy ausztrál tévéműsorban fejtette ki véleményét a keresztények evangelizálási feladatairól.
A szomáli hölgy egy másik rövid videóban is összefoglalja az iszlám mint "békevallás" jellemzőit (magyar felirat):
www.youtube.com/watch
Mogadishu rosszul hangzo varosnev . O ott szuletett. Nem tudom hany eve lattam a hirekben amint az orvos egyetem diploma atado unnepsegere tortek be mersekelt mohamedanok es fiatal, akkor vegzett orvosokat, professzoraikat oltek meg. Erre a Nyugat valasza a nagy semmi volt es tovabb folyt a mohamedanok bearamlasa Europaba. Ayan Hirsi Ali rendori vedelem alatt all, amiota a Submission cimu film …More
Mogadishu rosszul hangzo varosnev . O ott szuletett. Nem tudom hany eve lattam a hirekben amint az orvos egyetem diploma atado unnepsegere tortek be mersekelt mohamedanok es fiatal, akkor vegzett orvosokat, professzoraikat oltek meg. Erre a Nyugat valasza a nagy semmi volt es tovabb folyt a mohamedanok bearamlasa Europaba. Ayan Hirsi Ali rendori vedelem alatt all, amiota a Submission cimu film rendezojet Theo van Gogh-ot megoltek a nyilt utcan. O a film forgatokonyvet irta, ezert halalos fenyegetest kapott. Kislany koraban nemi szervet megcsonkitottak es osszevartak. Az apja tudos volt, ami semmit nem jelent az iszlamban, ugyanazokat az elveket vallja, amit tovabbi mersekeltek vegrehajtanak. Az eroszak nem jelent rosszat, sot szent, mert koveti a profeta peldajat es az iszlam Szent Haborujat. Igy mersekeltnek es artatlannak vallja magat akkor is, ha tizezer keresztenyt olt meg, akarcsak Hitler, aki raadasul sajatkezuleg nem olt meg senkit, igy o egy mersekelt nacinak szamit ma Nyugat-Europaban es az EU Parlamentben. Sztalin plane rendben a kommunista, szocialista, globalista nyugati orszagokban Mao Ce tunggal egyutt, csak mi nem. Mi eltunk szocialista Ummaban, csak a Ramadant Harom tavasznak hivtak. Csak a fiatalokat es az agyhalottakat lehet becsapni.