Jan Joseph
Jan Joseph

Our First Anti-Catholic “Catholic” President - The Catholic Thing

Er zijn helaas meer anti-Katholieke Katholieken in de Rooms Katholieke kerk dan Katholieke Katholieken.
Jan Joseph

PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen: een katholieke, progressieve activist

Mevrouw Ploumen mag zich als abortus propagandiste beslist niet Rooms Katholiek noemen. Mevrouw Ploumen is een marxistische links liberale antikatholiek.
Jan Joseph

Paus nodigt alle christenen uit om samen het Onze Vader te bidden op woensdag 25 maart

U kunt zondagochtend om 11.00 uur een prachtige Tridentijnse Heilige Mis volgen op kerkdienstgemist.nl
U gaat naar de provincie Groningen, naar Warfhuizen.
Pater Hugo, de enige Nederlandse Kluizenaar draagt hie een prachtige Tridentijnse Heilige Mis op, veel devotie gewenst.
Jan Joseph

Coronavirus: "Wijwater brengt Satan in paniek"

Uitstekende visie. Deze Aartsbisschop heeft gelijk, wijwater met wijwaterzout en de wijding met de universele gebeden die bij de wijding van wijwater horen zal niemand besmetten. Ook het tijdens de Tridentijnse Heilige Mis geknield en op de tong ontvangen van de Heilige Communie heeft tijdens andere epidemieën zoals de pokken en de pest nooit andere mensen besmet. We hebben in onze Rooms …More
Uitstekende visie. Deze Aartsbisschop heeft gelijk, wijwater met wijwaterzout en de wijding met de universele gebeden die bij de wijding van wijwater horen zal niemand besmetten. Ook het tijdens de Tridentijnse Heilige Mis geknield en op de tong ontvangen van de Heilige Communie heeft tijdens andere epidemieën zoals de pokken en de pest nooit andere mensen besmet. We hebben in onze Rooms Katholieke kerk een Aartsbisschop nodig die ons mooie geloof en onze Rooms Katholieke kerk redt. Deze Aartsbisschop is een diep gelovig mens en is daarom zeer geschikt om onze nieuwe Paus te worden.