hu.news
667

Új mélypont: Ferenc pápa találkozik Pelosival

A Vatikán bejelentette, hogy Ferenc pápa ma fogadta "a tiszteletreméltó Nancy Pelosit, az Amerikai Egyesült Államok képviselőházának elnökét, kíséretével együtt".

Pelosi nem "tiszteletreméltó", hanem egy kegyetlen és szívtelen abortuszpolitikus. Ferenc pápa gyengéje a "hívő katolikus" babagyilkos politikusok.

Ezért Rocco Palmo úgy kommentálta, hogy Pelosi fogadásával Ferenc pápa "több jelet küldött az amerikai püspököknek, mint egy 3. bázis edző a baseball világbajnokságon", és elhatárolódott a San Francisco-i érsek, Cordileone kritikáitól Pelosival kapcsolatban.

Palmo észrevette, hogy az asztal melletti szék, amelyet Pelosi az audiencia során használ, általában "baráti" audienciát jelez, míg a "hivatalos" az asztallal szemben lévő székeket használná.

Pelosi egy római október 7-i G-20 parlamenti házelnöki csúcstalálkozón szólalt fel. Ironikus módon találkozott a Vatikánnak az "Integrális Emberi Fejlődés" előmozdításáért felelős dikasztériumával is (képek), amelynek vezetője, Turkson bíboros nemrég arra a következtetésre jutott, hogy Biden abortuszelnök "a kegyelem állapotában" van.

2009-ben XVI. Benedek fogadta Pelosit, és utána kiadott egy nyilatkozatot, mely szerint 15 percet beszélt vele az élethez való jogról és a meg nem született gyermekek védelmének szükségességéről. Ferenc pápa ezzel szemben azzal foglalkozik, hogy behízelegje magát a hatalmasoknál.

#newsSskgsbasad