ro.news
66

Arhiepiscopul se opune războiului lui Francisc împotriva Bisericii

Episcopul de Arecibo Daniel Fernández Torres a fost demis pentru că a apărat obiecția de conștiință față de „obligația morală ridicolă” a lui Francisc de a fi vaccinat cu seruri nesigure Covid, arhiepiscopul pensionat Héctor Aguer a scris într-o declarație din 9 martie.

Biserica lui Francisc nu este preocupată de Dumnezeu sau de evanghelizare, „ci doar de impunerea „noilor paradigme” și de aderarea la principiile unei Noi Ordini Mondiale.”

Nedreptatea comisă împotriva lui Fernández este pentru Aguer „un exemplu clar al modului în care Biserica merge înapoi față de ceea ce ar trebui să fie misiunea ei.”

În urmă cu câțiva ani, Aguer a predicat clerului din Arecibo Exercițiile spirituale și a văzut cum înflorește o eparhie „când episcopul ei este un om al lui Dumnezeu, credincios marii tradiții ecleziale”. El adaugă că „Roma nu este interesată de asta.”

Aguer speră [în zadar] că „această măsură nedreaptă și draconiană” nu va duce la distrugerea atâtor inițiative catolice din Arecibo. El se roagă că ceilalți episcopi portoricani să înțeleagă că trebuie să se supună lui Dumnezeu mai degrabă decât oamenilor (Fapte 5:29), „chiar dacă acești oameni locuiesc în Vatican.”

Imagine: Daniel Fernández Torres, #newsFmpwfjjpvu