24:59
Clicks134
lowoa
Hamis "járványok" 2.0: AIDS, Fauci hamis HIV tesztje, 3. rész/4, magyar felirat. „MIT IS JELENT HIV TESZT POZITIVNAK LENNI?” Vajon van bármi köze bármiféle betegséghez? Vagy csupán pozitív eredményt…More
Hamis "járványok" 2.0: AIDS, Fauci hamis HIV tesztje, 3. rész/4, magyar felirat.

„MIT IS JELENT HIV TESZT POZITIVNAK LENNI?” Vajon van bármi köze bármiféle betegséghez? Vagy csupán pozitív eredményt ad bizonyos százalékban, függetlenül attól hogy beteg vagy-e vagy sem?
Az un. „HIV vírus” sosem volt megfelelően elkülönítve. Csakúgy, mint ahogy a „COVID vírus” is csupán a képzeletében létezik az un. tudósoknak, komputeres modell formájában. Az un. HIV vírus vizsgálat során, a beteg mintáját összekeverik egy másik sejt kultúrával, amelyeket Robert Gallo tenyésztett ki, és ehhez adnak erős kemikáliákat, hogy „akcióra késztessék” ezeket a sejteket. Mint ahogy ez a „fertőző betegségek képzete” (bitchute.com/video/FGE3OQ9nnmaj/) videóban szerepel. Bizonyos „tudósaink” szerint, a beteg sejtjei + Robert Gallo sejttenyészete + erős kemikáliák egy olyan közeget eredményeznek amely mutatja az adott minta HIV fertőzött mivoltát.
„Ezek a részek nem léteznek a betegben... nem léteznek abban az emberi lényben akitől a mintát kaptad. Ezeket a laborban kreáltad. És megkreálva ezeket a vírus részeket a laborban, az emberek azt mondják... elkülönítették a HIV-et egy emberi lényből. Nem tettek semmi ilyesmit.”
• Dr. David Rasnick, AIDS kutató, kémikus, protease inhibitor fejlesztő
A nem beteg emberek beteggé nyilvánítása sem ma kezdődött a COVID teszttel, ami szerint COVID teszt pozitív halott nem csupán egyenlő COVID halállal, hanem egészséges de COVID teszt pozitív embereket is betegként kezelnek, bezárják őket házi őrizetbe, vagy éppen egy táborba (amelyeket, csökkentendő a tett súlyát, sok helyen karantén hotelnek hívnak). Már az AIDS-es időkben elkezdték ezt a gyakorlatot, az AIDS-es számok feltornázására. Az egyik módszer az volt a számok feltornázására (ahogy ma sem a beteg embereket számolják, hanem a teszt pozitívokat), hogy elkezdték a nem beteg, tünet mentes embereket is számolni (hasonlóan ahhoz ahogy az előző részben is láthattuk, az afrikai számok feltornászására, definíció változtatással, amit aztán Amerikában is bevetettek).
„Így a T sejt szám alapján, abban az évben, Az AIDS esetek száma megduplázódott egyik napról a másikra. És ezzel a meghatározással, 182 000 amerikai, akik nem voltak betegek, AIDS-el diagnosztizálták őket.”
Hasonlóan mint az AIDS játékban, most is ha valaki szív beteg, vagy éppen súlyos rákos beteg, vagy szimplán influenzás és meghal, és produkálnak egy COVID teszt pozitív eredményt, akkor a COVID áldozatok közé kerül. Extrém példaként még akkor is ha éppen egy rendőr ölte meg azáltal hogy lelőtte. Már ezt a taktikát is alaposan begyakorolták az AIDS-es időkben:
„Szóval, hogyha bármelyike ezeknek a betegségeknek előfordul valakiben aki AIDS negatív, akkor a régi nevén hívják. De amikor valaki olyanban fordul elő, aki AIDS pozitív, akkor AIDS-nek hívják. - Mindenfajta betegség elkezdett bevándorolni az AIDS betegség családba.”
Mint az influenza napjainkban, ami gyakorlatilag eltűnt a nyilvántartásokból, mert ezentúl annak az esetében, aki COVID pozitív, ezentúl nem influenzának hívjuk hanem COVID-nak.