hu.news
145

A Szodoma szerző volt a "szakértő" a francia püspökök rágalmazó "bántalmazási jelentésénél"

A francia püspökök homoszexuális bántalmazásokról szóló, durván túlzó Sauvé-jelentése a homoszexuális aktivistát, az 54 éves szocialista és ateista Frédéric Martelt használta "külső szakértőként". …More
A francia püspökök homoszexuális bántalmazásokról szóló, durván túlzó Sauvé-jelentése a homoszexuális aktivistát, az 54 éves szocialista és ateista Frédéric Martelt használta "külső szakértőként".
Annak ellenére hívták meg, hogy megrágalmazta XVI. Benedeket, mint "homoszexuális", azt állította, hogy Müller bíboros pizsamában fogadta őt, és bejelentette Ferenc pápa "történelmi beszédét" a homoszexualitásról, ami soha nem történt meg.
Egy 2019 októberi meghallgatás Martellel nyolc oldalt eredményezett (francia nyelven).
Martel "Szodoma" című homoszexuális propaganda könyvében tények bemutatása nélkül azt állítja, hogy egy "heteroszexuális Ferenc pápa" él a Vatikánban "buzik között" (akiket mind ő nevezett ki), és hogy a homoszexualitás "szinte a normának számít a papságban".
Martel továbbá azt találta ki, hogy Ferenc pápa legutóbbi elődei közül négyen homoszexuálisok voltak - nyilván barátja, Ferenc pápa nem az, aki mellesleg Martelnek otthont adott a Vatikánban, és volt ideje elolvasni …More