hr.news
87

Franjo je upravo predstavio svoje "konačno rješenje" za katolike

Franjin Motu Proprio Traditionis Custodes (TC) prikazuje "najokrutnijeg i najopakijeg Bergoglia novijeg doba, Bergoglia kojeg smo mi Argentinci vrlo dobro poznavali kao nadbiskupa Buenos Airesa", piše argentinski blog Caminante-Wanderer.Blogspot.com (16. srpnja):

"Nitko nije zamišljao da njegov Motu Proprio može sadržavati toliko zlobe i toliko mržnje."

Caminante TC naziva ne samo "Kristallnachtom", već i "Konačnim rješenjem" jer Franjo želi da katolici umru od gladi: "U crkvi Franje više nema mjesta za nas, ali ima mjesta za neprežaljene preljubnike, homoseksualce i heretike svih boja".

Uz TC, Bergoglio kanonizira ono što je bilo jasno od početka: "Drugi Vatikan znači prekid s katoličkom tradicijom".

Caminante vidi mračnu budućnost za zajednice Ecclesia Dei poput Bratstva sv. Petra i Instituta Krista Kralja i Dobrog pastira koji su premješteni pod Kongregaciju za vjeru, a koji vodi zli kardinal Braz de Aviz. To će vjerojatno značiti: apostolske vizitacije, zatvaranje njihovih sjemeništa i koncentracijski logori dizajnirani za preodgoj.

Blog postavlja pitanje: "Ostatak Crkve brzo umire - zašto odsjeći jedinog zdravog člana?" Franjo bi se trebao sjetiti da je već Hitlerovo konačno rješenje propalo.

#newsGcunkfjtms