hu.news
1450

A 650 oldalas Vatikán által szponzorált meleg mítosz folyamatban van

A francia szocialista párthoz közel álló homoszexuális francia aktivista* azt írta, hogy nemsokára kiadják az egyház elleni, 650 oldalas meleg mítoszt.

Többek között Raymond Burke bíborost is sértegette, "transzvesztita királynőnek" nevezte.

A homoszexuális hozzáférést kapott 41 bíboroshoz, 52 püspökhöz és prelátushoz, valamint 45 nunciushoz - mindnyájan közreműködnek a meleg propagandistákkal, akik hamis dolgokat terjesztenek.

A könyv egyetlen érdekes információja az, amelyet Viganò érsektől másoltak, itt elmondja, hogy Ferenc pápát már 2013-ban tájékoztatta a McCarrick bántalmazásokról. A homoszexuális annyit tett hozzá, hogy ez nem volt elég Ferenc pápának McCarrick bíboros elítéléséhez.

Marco Tosatti olasz újságíró szerint ez a Ferenc pápa elleni támadás "baráti tűz", mivel a homoszexuális alapból kedveli Ferenc pápát.

*A könyv szerzőjének nevét nem írjuk le, hogy ne adjunk neki még nagyobb hírnevet.

#newsWvutjzcbne
lowoa shares this
6
957. Gomora Szodoma Technika.
Ilyen is volt a GooglePluson, s még valami ami fontos az Amoris Laetitia, úgyhogy akik szeretnék, hogy még az is létrejöjjön csak tessék olyan cikkel bombázni a rendszerhálózatotMore
957. Gomora Szodoma Technika.

Ilyen is volt a GooglePluson, s még valami ami fontos az Amoris Laetitia, úgyhogy akik szeretnék, hogy még az is létrejöjjön csak tessék olyan cikkel bombázni a rendszerhálózatot