sl.news
95

Več pisem: Frančišek HVALA za šokantna odstopanja v homoseks pastorali

Frančišek še naprej promovira homoseksualno propagando, razkrivata dve nedavno objavljeni pismi, ki ju je napisal zloglasni homoseksualni organizaciji "New Ways Ministry (ministrantstvo novih poti)".

Skupino je pohvalil za promocijo sodomije. Pismi z dne 3. maja in 17. junija, slednje tudi napisano na roko, sta naslovljena na Frančiška DeBernarda, izvršnega direktorja skupine. Frančišek imenuje soustanoviteljico, sestro Loretto Jeannine Gramick za "hrabro žensko" in dodaja ščepec viktimizma: "Vem, koliko je pretrpela."

Gramickova (na sliki) je decembra 2020 zapisala dopis za Love Tenderly - Sacred Stories of Lesbian and Queer Religious (Ljubite nežno - Svete zgodbe lezbijk in istospolno religioznih), ki ga je začelo New Ways Ministry in v katerem 23 "lezbičnih sester" objavlja svoje "lezbične zgodbe".

Frančišek je dodal še dalje želel orositi oči svojih pristašev z izjavo, da se zaveda, da "zgodovina ministranstva za homoseksualce ni bila lahka" in se jim zahvaljuje
"za njihovo sosedsko delo."

Kongregacija za doktrino vere in številni ameriški škofje so zavrnili ministrstvo New Ways, saj zanikajo resnico, da je homoseksualnost huda motnja, ki vodi v večno obsodbo.

Kardinal Ratzinger - ki je papež postal leta 2005 - je leta 1999 izjavil, da je duhovnikom na je ministrantom združenja New Ways Ministr prepovedano "pastoralno delo" s homoseksualci zaradi "dvoumnosti in napak" njihovega pristopa.

#newsHgttteltfm